Mennyire lenne gáz ha csak szex miatt jönnék össze vele?
Már 1 éve nincs barátnőm ezért alkalmi csajokon éltem/élek. Sok lánnyal voltam de már félek, hogy elkapok valamit meg jó lenne már egynél maradni. Van egy lány aki szerelmes belém de én nem vagyis lehet, hogy megszeretném. Mostanában nem bírok magammal és legszívesebben az első nőnek nekimennék akit meglátok. Szerintetek nagyon gáz lenne ha csak ezért jönnék vele össze?
22/F
Az azért jó jel, hogy habozol, mert ha tényleg szerelmes (ezt honnan tudod?), akkor ne vele kezdj!!!:)
Szerintem találsz olyat, akiről nem azt mondanád, hogy "de én nem, vagyis lehet" ... :) szóval keress olyat, aki igazán érdekel:) A hormonok majd segítenek :)
Addig meg egy kis önmegtartóztatásba nem halt bele senki:)
Semmiképpen ne hazudj neki szerelmet, mondd meg neki, hogy csak szex és semmi komoly, mert te nem vagy szerelmes belé.
De a legjobb lenne, ha inkább olyat keresnél, akivel hasonlóan éreztek egymás iránt. Például akibe szerelmes is tudnál lenni. Vagy egy olyat, aki szintén csak szex kapcsolatot keres hosszabb távon.
"Ha összejössz vele csak a szex miatt, jól ellesztek, ha alkalmazkodsz és barátnőként kezeled.Amikor összeveszel vele,mert neki kevés amit nyújtasz,akkor kidob és sírni fogsz utána és leesik a tantusz,hogy beleszerettél, de akkor már késő bánat.
Ez lesz a sztori én tudom előre XD"
EGYETÉRTEK!
IGAZI LOVE STORY LESZ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!