A férjem beszoktatta a fiunkat az ágyba és azóta semmi szex, mit tegyek?
Elnézés, ha kicsit közönségesen fogalmaztam meg a kérdést, de lényegre törő szerettem volna lenni.
Szóval az a helyzet, hogy a 3 éves fiunkat a férjem rászoktatta arra, hogy velünk aludjon, párszor sírt, hogy velünk szeretne, a férjem megengedte, és azóta rendszeresen hisztizik, hogy velünk akar. Most már mindig az apjával alszik, én pedig átmentem a nappaliba. Ez így nem jó, van egy 7 hónapos lányunk is, miatta egyébként is sokszor fel kell kelni. De mikor végre elaludna, akkor a fiam sír, hogy hadd aludjon az apjával, én pedig viszem át a cuccomat a földszintre. Eléggé kikészít ez a dolog, persze imádom a gyerekeket, de mire sikerült visszanyernem az alakomat és regenerálódtam és készen állnék, hogy a férjemmel ugyanolyan legyen a kapcsolatunk, addigra meg ez a probléma került fókuszba. Mit tehetnék? Egész nap nem érünk rá, este pedig a fiam lecsapja a hisztit, a férjem meg úgy gondolja, hogy ez oké.
A férjed meg lehet, hogy azon bosszankodik, hogy a felesége nem akar szexelni. :D
Egyezzetek ki, hogy egyszer egy számodra kényelmetlen időpontban lesz a szex, tehát nappal, ami neki azonban jó, másszor meg este, amikor neked jó, neki nem.
Mikor már mélyen alszik a gyerek, biztos vissza lehet vinni a saját ágyába. Keltsd fel egy órával korábban, akkor el is fog tudni egy órával korábban, és már át is lehet vinni a saját ágyába.
Ne félj a gyors menettől. Majd ha megvolt egy párszor, akkor jönni fog a romantika is. Arra nem gondoltál, hogy őt néha az izgatná, ha csak 10 perc alatt egy izgi, "reméljük nem rohan be a gyerek" szexet akar? Őt miért érdekelje, hogy neked meg a romantika kell, ha neki meg a gyors szex?!
Szóval menj bele abba a fél órába, aztán majd este ha úgy alakul, akkor lesz romantikázás is.
"Őt miért érdekelje, hogy neked meg a romantika kell, ha neki meg a gyors szex?! "
Igen, a házasság és 2 gyerek csak úgy le szokott pottyanni az égből olyan 2 ember ölébe, akik 5 km-ről szél ellen ennyire leszarják egymást.:D
15-ös, te egy idióta vagy.
Nekem pont a párom tiltotta meg, hogy a gyerek köztünk aludjon, mert akkor az a mi időnk és csak ilyenkor tudunk kicsit kettesben lenni. Én nyafogtam inkább, hogy hadd maradjon a gyerek, de nem hagyta és igaza volt, belátom. Más egy gyors szexre való kedv, és más az amikor nem igényli a másik társaságát, nálatok inkább ez van, sajnos úgy látom a férjed részéről.
"Ha így folytatod a férjed másba fogja verni a farkát, vagy már rég ott tart. Ha az ágyban is ilyen hisztipók vagy, akkor én is mással nyeletném le a spermám.."
Meséld már el légyszíves, hogy részemről hol van a hiszti?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!