Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem beszoktatta a fiunkat...

A férjem beszoktatta a fiunkat az ágyba és azóta semmi szex, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elnézés, ha kicsit közönségesen fogalmaztam meg a kérdést, de lényegre törő szerettem volna lenni.

Szóval az a helyzet, hogy a 3 éves fiunkat a férjem rászoktatta arra, hogy velünk aludjon, párszor sírt, hogy velünk szeretne, a férjem megengedte, és azóta rendszeresen hisztizik, hogy velünk akar. Most már mindig az apjával alszik, én pedig átmentem a nappaliba. Ez így nem jó, van egy 7 hónapos lányunk is, miatta egyébként is sokszor fel kell kelni. De mikor végre elaludna, akkor a fiam sír, hogy hadd aludjon az apjával, én pedig viszem át a cuccomat a földszintre. Eléggé kikészít ez a dolog, persze imádom a gyerekeket, de mire sikerült visszanyernem az alakomat és regenerálódtam és készen állnék, hogy a férjemmel ugyanolyan legyen a kapcsolatunk, addigra meg ez a probléma került fókuszba. Mit tehetnék? Egész nap nem érünk rá, este pedig a fiam lecsapja a hisztit, a férjem meg úgy gondolja, hogy ez oké.

2012. okt. 11. 20:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%

A férjed meg lehet, hogy azon bosszankodik, hogy a felesége nem akar szexelni. :D

Egyezzetek ki, hogy egyszer egy számodra kényelmetlen időpontban lesz a szex, tehát nappal, ami neki azonban jó, másszor meg este, amikor neked jó, neki nem.

Mikor már mélyen alszik a gyerek, biztos vissza lehet vinni a saját ágyába. Keltsd fel egy órával korábban, akkor el is fog tudni egy órával korábban, és már át is lehet vinni a saját ágyába.

2012. okt. 11. 21:19
 12/29 anonim ***** válasza:
95%
Mindenképpen beszélj a férjeddel,bár érdekes,hogy őt nem zavarja, de szoktassátok le a gyereket a saját érdekében is,mert 12-16 évesen is veletek fog aludni,meg félni fog a sötétben meg csak gondok lesznek vele,és már szerintem most iszonyú nehéz lesz leszoktatni!!! És minél tovább húzzátok,minden nappal rosszab lesz!! Aztán majd futkoshattok pszichologushoz. Lépjetek,beszéljetek minél elöbb!! Sok sikert!
2012. okt. 11. 21:19
 13/29 anonim ***** válasza:
7%
csald meg
2012. okt. 11. 21:21
 14/29 anonim ***** válasza:
77%

Ne félj a gyors menettől. Majd ha megvolt egy párszor, akkor jönni fog a romantika is. Arra nem gondoltál, hogy őt néha az izgatná, ha csak 10 perc alatt egy izgi, "reméljük nem rohan be a gyerek" szexet akar? Őt miért érdekelje, hogy neked meg a romantika kell, ha neki meg a gyors szex?!

Szóval menj bele abba a fél órába, aztán majd este ha úgy alakul, akkor lesz romantikázás is.

2012. okt. 11. 21:24
 15/29 anonim ***** válasza:
10%
Össze sem illetek. Ez a napnál is világosabb! Ha így folytatod a férjed másba fogja verni a farkát, vagy már rég ott tart. Ha az ágyban is ilyen hisztipók vagy, akkor én is mással nyeletném le a spermám..
2012. okt. 11. 21:25
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

"Őt miért érdekelje, hogy neked meg a romantika kell, ha neki meg a gyors szex?! "

Igen, a házasság és 2 gyerek csak úgy le szokott pottyanni az égből olyan 2 ember ölébe, akik 5 km-ről szél ellen ennyire leszarják egymást.:D

2012. okt. 11. 21:26
 17/29 anonim ***** válasza:
67%

15-ös, te egy idióta vagy.

Nekem pont a párom tiltotta meg, hogy a gyerek köztünk aludjon, mert akkor az a mi időnk és csak ilyenkor tudunk kicsit kettesben lenni. Én nyafogtam inkább, hogy hadd maradjon a gyerek, de nem hagyta és igaza volt, belátom. Más egy gyors szexre való kedv, és más az amikor nem igényli a másik társaságát, nálatok inkább ez van, sajnos úgy látom a férjed részéről.

2012. okt. 11. 21:28
 18/29 A kérdező kommentje:

"Ha így folytatod a férjed másba fogja verni a farkát, vagy már rég ott tart. Ha az ágyban is ilyen hisztipók vagy, akkor én is mással nyeletném le a spermám.."

Meséld már el légyszíves, hogy részemről hol van a hiszti?:)

2012. okt. 11. 21:29
 19/29 anonim ***** válasza:
24%
És az nem lehet hogy este a férjed aludni akar?
2012. okt. 11. 21:32
 20/29 A kérdező kommentje:
Hát, ezek szerint választhatok a nappali gyors menet, meg az esti hiszti között. Szuper.
2012. okt. 11. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!