Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feltennétek kínos kérdéseket...

Feltennétek kínos kérdéseket a családotoknak, ha sejtenétek valamit, de egyáltalán semmi bizonyítékotok nem lenne rá?

Figyelt kérdés
illetve az a bizonyíték, hogy ez a feltételezés mindenre magyarázatot adna, tényleg mindenre, voltak régebben ilyen elszólások, amiket nem értettem és ez az elmélet azokat is megmagyarázná, viszont nem tudom, hogy jó lenne-e ha régi dolgokat piszkálnék elő, mondjuk nekem jó lenne, mert nem kellene bizonytalanságban élnem, viszont amitől leginkább tartok, hogy ha megkérdezem, tagadni fog mindenki mindent, csakhogy nem nagyon tudnám elhinni, hogy nem igaz...
2012. okt. 10. 14:48
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
ha az apád nem a vér szerinti apád, az rázós. az összes többiről gond néllkül elbeszélgetnék a gyerekemmel. egyébként erről is, de azért az tuti, h az emberek egy részének feltett szándéka, h ezt a titkot magával viszi a sírba
2012. okt. 10. 16:14
 32/36 A kérdező kommentje:
mért lenne rázós? nem akadnék ki, nem is változtatna semmin...
2012. okt. 10. 16:16
 33/36 A kérdező kommentje:
miért kellene ennyire mélyre ásni? vagyis ki akarhatja és miért, hogy ne derüljön ki, a biológiai vagy a nevelő apa?
2012. okt. 10. 16:22
 34/36 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat tanácsokat :)
2012. okt. 10. 16:30
 35/36 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes oldalt, a szőke hajasnál leakadtam. :)

Nem csak a nagy szülőktől vagy a szülőktől örökölheted a szőke hajat, ez hülyeség. A gének 5 generációnként cserélődnek. Tehát akár a szépszüleidtől is örökölhetsz. (egészségügyi szakközépbe járok, most tanultuk :)

2012. okt. 10. 22:20
 36/36 A kérdező kommentje:
oké, akkor a haj nem kérdés, 1ébként megkérdeztem, és nemet mondott mindenre, nem értem az egészet...
2012. okt. 10. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!