Volt már olyan zeneszám ami nagyon tetszett nektek, de szégyelltétek volna bevallani a barátaitoknak vagy a családotoknak?
Figyelt kérdés
Nekem most ez a Király L. Norbi - Valahol elveszett száma :D Sose vallanám be senkinek hogy vagy tizedjére hallgatom meg ma :D2012. márc. 24. 08:21
2/10 anonim válasza:
Nem merném elmondani a haverjaimnak, hogy imádom ezt a zenét:))
3/10 anonim válasza:
Deee vannnnnnnnnnnnn. :) :D
Imádom Kasza Tibi számait.
4/10 anonim válasza:
5/10 A kérdező kommentje:
Ez nagyon tetszik kedves 2. ! :D Még nem is hallottam ezt a számot.
Mindenkit felpontozok akit ír! :D
2012. márc. 24. 08:47
6/10 anonim válasza:
Baby Gabi számait szoktam néha hallgatni.:)
7/10 anonim válasza:
nem volt, és szerintem nem is lesz
8/10 anonim válasza:
nekem ez: http://www.youtube.com/watch?v=-3bDibEwwZE
nem szeretem sp-t, de ennek a szövege nagyon illik most rám..
9/10 anonim válasza:
Punk rocker vagyok, olyan zenéket hallgatok. Nem szívesen mondanám el a barátaimnak, hogy szeretem Fluort, az Antifitnesssclubbot, Lady Gagát, Keshát, Avrilt, és a Hooliganst.
10/10 anonim válasza:
Általában totál hülyének néznek a zenei ízlésem miatt. (Úgymond trendetlen zenék.) Sosem szégyelltem magam, sosem kértem elnézést senkitől a zenei világom miatt, a jövőben sem lesz másképp. Viszont nem is nézek le soha senkit azért amit hallgat. Mindenkinek szíve joga. Amúgy ezek nem rossz dalok amiket linkeltetek, szerintem semmi ciki nincs bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!