Feltennétek kínos kérdéseket a családotoknak, ha sejtenétek valamit, de egyáltalán semmi bizonyítékotok nem lenne rá?
Figyelt kérdés
illetve az a bizonyíték, hogy ez a feltételezés mindenre magyarázatot adna, tényleg mindenre, voltak régebben ilyen elszólások, amiket nem értettem és ez az elmélet azokat is megmagyarázná, viszont nem tudom, hogy jó lenne-e ha régi dolgokat piszkálnék elő, mondjuk nekem jó lenne, mert nem kellene bizonytalanságban élnem, viszont amitől leginkább tartok, hogy ha megkérdezem, tagadni fog mindenki mindent, csakhogy nem nagyon tudnám elhinni, hogy nem igaz...2012. okt. 10. 14:48
21/36 anonim válasza:
Miért akarsz magadnak egy rossz periódust? Ha kiderül bármelyik dolog, attól nem fog semmi változni, csak rosszul fogja magát mindenki érezni. Neked jobb lenne tudni bármelyiket? Rengeteg példa van mindegyikre. Azt vettem ki, hogy te nem hátrányos helyzetű vagy és normális a család is. Ez a lényeg.
22/36 anonim válasza:
Mivel 5 hónap nem elegendő egy baba kihordásához, akkor besikeredtél. Anyukád férjhez ment: vagy az vette el, akivel együtt vitték véghez a dolgokat, vagy apukád vállalta a mástól teherbe esett anyukádat, vagy anyukád tudta, hogy állapotos, de nem szólt erről az ifjú férjének. Más eset nem foroghat fent. Itt tényleg ott a dilemma, hogy mi a fennforgás:) Én rákérdeznék, hogy is volt ez, anyukám? Ha akarja, őszinte lesz, s te nem fogod tudni, hogy az-e.Hagyd békén őket, hozzájuk érkeztél! Ha pénzed lesz, még mindig ott van az apasági teszt, de azt nekik is akarniuk kell. Vagy lopsz hajszálat, mint Nóra akarta a BK-ban Attilától:))
23/36 anonim válasza:
Én igen. Mindent megkérdezek, ami nem hagy nyugodni. Jobb tisztázni a dolgokat, főleg ha én is érintett vagyok.
24/36 anonim válasza:
a hajszín semmit sem számít. a barátnőm snyukája és apukája is barna, ő és a bátyja is vörös hajúak, uaz az árnyalat. apai és anyai ágon sincs egy vörös unokatestvér sem, pedig vannak vagy tízen. valamelyik felmenő itt, náluk "jött ki"- az, h anyud állapotosan ment hozzá apudhoz, szintén megesett már a világtörténelemben. a helyedben ez mind nem érdekelne, pusztán azzal az egy dologgal foglalkoznék, h ki valójában az apám. ha jogos a felvetéás. ennek jogosságát nem tudom megállapítani. lehet, h túlkombinálsz, lehett, h van benne valami. de az írásod alapján több ebben a fantázia szüleménye, mint a megalapozott tény
25/36 anonim válasza:
22.
azért a 4 hónapos terhesség már látszik, nehéz eltitkolni a párunk elől, szerintem.
26/36 anonim válasza:
Ja és ott van a meleg téma. Sok olyan házasság van, ahol megszűnik az intimitás egy idő után. Van ahol korábban, van ahol később. Attól még nem homoszexuálisak a szülők, csak valami okból már nem kívánják a dolgot vagy egymást.
27/36 A kérdező kommentje:
az igaz hogy ez nem élet halál kérdés, kíváncsi vagyok, ennyi...
2012. okt. 10. 15:48
28/36 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan kérdezz rá. Anyum is pl. nem várt gyerek volt, neki elmondták a szülei, mikor megkérdezte - pedig az azért még más világ volt. Nincs ebben semmi. Attól, hogy valaki "csak becsúszott" nem jelenti azt, hogy a szülei kevésbé szeretnék.
29/36 A kérdező kommentje:
"Miért akarsz magadnak egy rossz periódust?"
ezzel már elkéstem, más szempontból nagyon rossz periódusban vagyok, ez talán inkább megnyugtatna, hogy nem csak képzelek mindent. nem piszkálódni akarok, csak tudni az igazat, épp elég hogy eddig nem tudtam semmit, mert azt hiszem rajtam kívül mindenki tud mindent, még távolabbi rokonoktól is hallottam burkolt utalásokat.
2012. okt. 10. 16:01
30/36 A kérdező kommentje:
a szülők helyében elmondanátok nekem, ha bármi is igaz lenne? vagy ez örök titok kategória?
2012. okt. 10. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!