Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feltennétek kínos kérdéseket...

Feltennétek kínos kérdéseket a családotoknak, ha sejtenétek valamit, de egyáltalán semmi bizonyítékotok nem lenne rá?

Figyelt kérdés
illetve az a bizonyíték, hogy ez a feltételezés mindenre magyarázatot adna, tényleg mindenre, voltak régebben ilyen elszólások, amiket nem értettem és ez az elmélet azokat is megmagyarázná, viszont nem tudom, hogy jó lenne-e ha régi dolgokat piszkálnék elő, mondjuk nekem jó lenne, mert nem kellene bizonytalanságban élnem, viszont amitől leginkább tartok, hogy ha megkérdezem, tagadni fog mindenki mindent, csakhogy nem nagyon tudnám elhinni, hogy nem igaz...
2012. okt. 10. 14:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi? Te azt akarod megkérdezni, hogy egy lyukas gumin múlt-e az életed? Na, ilyenekről eszedbe ne jusson érdeklődni. A következő kérdés akár az is lehetne, hogy milyen pózban készültél. Jesszusom! :) Megszülettél, felneveltek, ez semmiféle összefüggésben nincs azzal, hogy véletlenül fogantál-e. Tizenkét hét állt rendelkezésükre eldönteni, hogy legyél vagy ne legyél. Így döntöttek. Örülj neki, ne faggatózz!
2012. okt. 10. 15:06
 12/36 A kérdező kommentje:
az a baj, semmi tényt nem tudok, lehet csak élénk a fantáziám...
2012. okt. 10. 15:07
 13/36 A kérdező kommentje:

nem csak a lyukas gumi a kérdés, hanem hogy pl apukám a biológiai apám is vagy sem, ő állandóan felhozza a meleg témát plusz pár éve mondta, hogy kb a házasságuk első évéig volt köztük szex, aztán folyton emleget embereket akik állítólag melegek de van feleségük

nem gyanús?

2012. okt. 10. 15:12
 14/36 anonim ***** válasza:

ilyen marhaságra rákérdezni felesleges.

őszintén: nem mindegy melyik napon, milyen pózban fognatál és hogy amikor megszült az édesanyád akkor melyik kezével szorította a szülésznő kezét..

Ha szerelemgyerek vagy ha nem, úgy döntöttek, hogy kellesz nekik, attól, hogy nem tervezték el melyik napon hoznak össze, még akartak, hiszen így döntöttek és felneveltek.

Csak magadnak okozol kellemetlenséget, ha firtatod, ráadásul semmi bizonyítékod nincs, de ha lenne is, felneveltek, jó szüleid, ez számít és nem az, hogy gyertyafényes vacsora és gondos tervezés előzte-e meg a fogantatásod, vagy elkapta őket a hév

15/36 anonim ***** válasza:
kicsit lehet, h túlspilázod. szerintem nem tragikus dolog "balesetnek" lenni, ha a szüleid lennék, nem is titkolnám előled. amúgy nálam is úgy derült ki, h többször hallaottam anyut, ahogy elmeséli, h azért van ennnyire nagyon kis korkülönbség köztünk a tesómmal, mert még nem állt be a ciklusa a tesóm születése után, így amikor tiniként összeállt a fejemben, h ez azt is jelenti, h engem nem terveztek, csak "így alakult". meg is kérdeztem. anyum nem jött zavarba, nem akarta titkolni, és én sem foglalkoztam vele tovább. házasságban éltek, uattól az apától születtem... se nekik se nekem nincs ezen mit szégyellni :)
 16/36 anonim ***** válasza:
Épp tegnap volt az A gyanú árnyékában sorozatban, hogy egy lányban felsejlett, hogy nem is az az apja, akit annak hisz. Az interneten megrendelte 70 ezer forintért a tesztet, s jött is a válasz, hogy kizárható az, hogy gyermek-apa kapcsolat lenne köztük. Nem figyeltem a filmre, de előtte jelezte a lány, hogy semmi nem változna, ő apjának tekinti továbbra is, és szereti, de erről meg akar győződni. Azt, hogy mi történt, csak anyukád tudja 100%-ban, de talán ős sem, ha olyanok voltak a körülmények. Tőle kellene megkérdezned elsősorban, az, hogy a családban ki, mit mond, az nem nyugtatna meg.Vagy konkrét bizonyíték, vagy altasd el a gyanakvásodat!Megmérgezed a napjaidat.
2012. okt. 10. 15:13
 17/36 anonim ***** válasza:

Megkérdezheted sztem, hogy tervezett gyerek voltál-e, ebben nincs semmi.

Én is megkérdezem, apám el is mondta hogy azt hitték hogy anyámnak nem lehet gyereke, hiszen 36 éves volt és 5 év alatt nem született neki gyereke az exétől. Ezért merte bevállalni apu, neki már volt 2. Aztán így visszaszámolva 4-5 hónap alatt megfogantam...Akkor jött a felismerés hogy hoppá. Nem akartak elvetetni vagy ilyesmi, anyu iszonyat örült nekem, apu meg először bár meglepődött, de ő is örült. Ha lehet ilyet mondani apunak én lettem a 3-ból a "kedvence", a legkisebb, a kicsi lány.

Tudod hány ilyen van? De mondom, ha csak ennyi akkor rákérdezhetsz.

23/L

2012. okt. 10. 15:14
 18/36 anonim ***** válasza:
aha, most olvasom amit írtál. érdekes. én mondjuk megszólalásig hasonlítok az apámra. ha lenne kétségem, megvakargatnám a dolgot
2012. okt. 10. 15:14
 19/36 anonim ***** válasza:
Btocsánat, de míg írtam, pörögtek a dolgok. Szóval nem az a kétséged, hogy az apukád-e az apukád, hanem, hogy terveztek-e, vagy csak úgy besikerültél? Hát nem mindegy? Még az esküvő napjából, meg a születésed napjából kikövetkeztethetsz valamit - ha első gyermek vagy- de a többi nem mindegy? Majd ha te szülsz, neked sem kell elszámolnod a gyermeked felé, hogy bizony kicsim, besikeredtél, aztán elvetethettelek volna, de nem tettem.
2012. okt. 10. 15:18
 20/36 A kérdező kommentje:
Igazából szüleim esküvője és a születésem között 5 hónap telt el. Testvérem nincs, viszont szőke hajam van, nekem egyedül a családban..., tudom lehetséges, hogy két barna embernek szőke gyereke legyen, ha mindkét szülő szüléjének legalább az egyik szülője szőke, erről viszont nem tudok, mert a két nagymamám barna és a nagypapáim, akik már meghaltak, nem tudom milyenek voltak, mert már őszek voltak, amióta ismertem őket.
2012. okt. 10. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!