Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják rám hogy ezért...

Miért mondják rám hogy ezért papucs vagyok? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Régebben egyedülállóként sok sportműsort néztem,edzeni jártam.

Aztán megimserkedtem a feleségemmel,azóta ezek megszűntek,ő nem szereti a sportot.De van is jobb elfoglaltságunk,munka után finomakat főzünk,hatalmasakat szeretkezünk.Eszem ágában nincs egy sportműsorra cserélni a gyönyörű feleségem.

Ezért a munkatársak (hasonló korű,már már haveri kapcsolat) amikor kérdezik hogy láttam-e a tegnap esti meccset és én nemet mondok,lepapucsoznak.

Tényleg az a normális hogy a tv bámulását választom a feleségem helyett?

31/F

2012. okt. 9. 09:23
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

Ha a kollégák szemszögéből nézzük,akkor ha több szex lenne és kevésbé lenne házsártos a felség,akkor maga lenne a tökély.A felségek szemszögéből kevésbé jó a helyzet.

Akkor leírom mégegyszer.Mozgok eleget és nem zabálok.Figyelek az alakomra,egészségesen eszünk nagyjából.Semmi izom nem ment le rólam,hiába nem voltam edzőterem környékén sem több mint 2 éve.Az erőnlétem jobb mint valaha.

2012. okt. 10. 16:12
 52/57 anonim ***** válasza:
Szóval összegezve, te boldog vagy, ők nem annyira, ezért téged lepapucsoznak, mert irigyek. Hát ez a sztorid lényege, van ilyen. Egyszerűbb mutogatniuk másra, mint változtatni a saját életükön. Azért csinálják.
2012. okt. 10. 22:08
 53/57 anonim ***** válasza:

Szóval összegezve, te boldog vagy, ők nem annyira, ezért téged lepapucsoznak, mert irigyek. Hát ez a sztorid lényege, van ilyen. Egyszerűbb mutogatniuk másra, mint változtatni a saját életükön. Azért csinálják.

szóval összegezve te vagy a tökéletes FÉRFI minden nő álma

mindenki más lúzer tohonya semmirekellő hisz te viszonylag friss párkapcsolatban tökéletes vagy míg a sok piszok kolléga egy hosszabb kapcsolat derekán megnéz este egy meccset sőt lehet egy sört is megisznak ezért NEM foglalkoznak az asszonykával sőt néhány elvetemült külön programot is szervez :)

Miért mondják, hogy papucs vagy? MERT ISMERNEK! itt senki nem ismer itt ne várj megerősítést nem reális.

2012. okt. 11. 09:24
 54/57 anonim ***** válasza:
Elég merész kijelentés az hogy az ember kollégái ismerik a másikat...főleg csupa nagybetűvel...akkor ezek szerint amit rád a kollégáid mondanak az az igazság, még ha haragosod is van mert ők ISMERNEK!
2012. okt. 11. 09:46
 55/57 anonim ***** válasza:
Mellesleg honnan veszed, hogy a kollégái hosszabb kapcsolatban vannak? a saját következtetésed sem reális.
2012. okt. 11. 09:47
 56/57 A kérdező kommentje:

Egyik sincs 10 évnél több ideje kapcsolatban, akik leszóltak engem,egyik 2 éve házas, a másik 3, a harmadik kb 5 éve él együtt a párjával.

És nem ismernek,mert akkor tudnák hogy én így érzem jól magam,egyedülállóként rossz volt.

Én se ismerem őket,de amit a feleségeik mondtak,panaszkodtak,az megragadt nagyon,ahogy a beszámolók is hogy mit csinálnak otthon.

2012. okt. 11. 12:15
 57/57 anonim ***** válasza:
jobban ismerik mint mi. pont. a kérdező kérdez a nem neki tetsző válaszokat hevesen tagadja, hogy úgy lenne.Túl van lihegve nem értem mit kell ennyire komolyan venni ha szerinte nem papucs mit érdekli idegen emberek véleménye.ha mondják neki, hogy papucs akkor bólintson rá akkor az vagyok téma lesz három napig utána keresnek mást mert megunják hamar, de amíg ellenkezik állandó téma lesz mert mindig azt piszkálják aki vevő rá.
2012. okt. 11. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!