Miért mondják rám hogy ezért papucs vagyok? Szerintetek?
Régebben egyedülállóként sok sportműsort néztem,edzeni jártam.
Aztán megimserkedtem a feleségemmel,azóta ezek megszűntek,ő nem szereti a sportot.De van is jobb elfoglaltságunk,munka után finomakat főzünk,hatalmasakat szeretkezünk.Eszem ágában nincs egy sportműsorra cserélni a gyönyörű feleségem.
Ezért a munkatársak (hasonló korű,már már haveri kapcsolat) amikor kérdezik hogy láttam-e a tegnap esti meccset és én nemet mondok,lepapucsoznak.
Tényleg az a normális hogy a tv bámulását választom a feleségem helyett?
31/F
Ha a kollégák szemszögéből nézzük,akkor ha több szex lenne és kevésbé lenne házsártos a felség,akkor maga lenne a tökély.A felségek szemszögéből kevésbé jó a helyzet.
Akkor leírom mégegyszer.Mozgok eleget és nem zabálok.Figyelek az alakomra,egészségesen eszünk nagyjából.Semmi izom nem ment le rólam,hiába nem voltam edzőterem környékén sem több mint 2 éve.Az erőnlétem jobb mint valaha.
Szóval összegezve, te boldog vagy, ők nem annyira, ezért téged lepapucsoznak, mert irigyek. Hát ez a sztorid lényege, van ilyen. Egyszerűbb mutogatniuk másra, mint változtatni a saját életükön. Azért csinálják.
szóval összegezve te vagy a tökéletes FÉRFI minden nő álma
mindenki más lúzer tohonya semmirekellő hisz te viszonylag friss párkapcsolatban tökéletes vagy míg a sok piszok kolléga egy hosszabb kapcsolat derekán megnéz este egy meccset sőt lehet egy sört is megisznak ezért NEM foglalkoznak az asszonykával sőt néhány elvetemült külön programot is szervez :)
Miért mondják, hogy papucs vagy? MERT ISMERNEK! itt senki nem ismer itt ne várj megerősítést nem reális.
Egyik sincs 10 évnél több ideje kapcsolatban, akik leszóltak engem,egyik 2 éve házas, a másik 3, a harmadik kb 5 éve él együtt a párjával.
És nem ismernek,mert akkor tudnák hogy én így érzem jól magam,egyedülállóként rossz volt.
Én se ismerem őket,de amit a feleségeik mondtak,panaszkodtak,az megragadt nagyon,ahogy a beszámolók is hogy mit csinálnak otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!