Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudja a párom azt hogy tudom...

Tudja a párom azt hogy tudom hogy csajozik és most lapít! Mikor és mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Jelenleg kint dolgozik a párom németben, ő az aki vádol és ő az aki félre kacaingat! Lebukott és tudja hogy tudom, mivel beszéltem egy nővel és az ma elmondta! Nagyon kedves vagyok vele bár nem ezt érdemli, csak volt egy tervem de nem úgy alakult, álprofil stb! Na szóval amit kapott képet a nőtől megvan, ezért gondoltam hogy először megkérdezem hogy nem akar-e mondani valamit, ha nem, elküldöm a nø képét!
2012. szept. 19. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Levegőt ne vegyünk helyetted?!
2012. szept. 19. 23:28
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
Holnap reggel. Csak annyit mondj, hogy postáztad a cuccait a szüleihez.
2012. szept. 19. 23:29
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Regisztrálj egy skype fiókot a lány nevével. Tedd fel a lány képét mint profil fotó és vedd fel skype-on mintha a lány lenne. Kezdj el kérdezősködni, hiányzol-e, stb. Ha kérdezi miért ez az új skype fiók, mondd hogy ez a pótfiókod és most azzal jelentkeztél be, abba is felvetted. A beállításokban csak azt tedd láthatóvá, amit tudsz a lányról. Skype partnerek számának megjelenítése, lakóhely, életkor, stb.
2012. szept. 19. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó: ez így jó ötletnek tűnik, csak épp mi van, ha épp akkor fent van a csaj is? Azonnali bukás.

Kérdező: egyszerűen mondd el neki, hogy tudod, mi van.

2012. szept. 19. 23:41
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Az előzőeket ne csináld meg, mert szem.az. lopásnak minősülhet, ezt csak mint forgatókönyv ötletnek mondtam, ha filmet készítenél.
2012. szept. 19. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Én beetetném,hogy nincs semmi baj,talán még le is tagadnám,hogy tudom. Hagynám lehiggadni a kedélyeket,hogy újra biztonságban érezze magát és akkor dobnám ki,mikor a legkevésbé számít rá: mikor hazajön az ünnepekre!
2012. szept. 20. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
De most nem értem, hogy ha már tudod, hogy félrekúr, akkor minek ez a sok energia meg színjáték meg minden? Nem egyszerűbb kidobni, aztán kész? Már így is elpazaroltál egy csomó időt az életedből mellette, szerintem nem kellene több időt elfecsérelned. Tök feleslegesen pazarlod az idődet ezzel, ha már tudod, hogy egy félredugó fäszkalap.
2012. szept. 20. 00:49
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

"mivel beszéltem egy nővel és az ma elmondta"-Ha azt mondja, hogy ugorj a kútba, a kútba ugrassz?

Ezek szerint akkor ő is ott volt.

Ennyi miatt ekkora utat megtett, vagy telefonon?

2012. szept. 20. 05:22
 9/9 anonim ***** válasza:
60%

biztos hogy igaz amit a nő mondott?a párodból kinéznéd hogy megcsal?más is van mint a csaj beszámolója???

nem szabad minden jött mentnek elhinni mindent!!ha meg tutira igaz akkor egyszerűen kidobnám a páromat,simán elmondanám ,hogy tudom mit tett.kérnék rá magyarázatot és mehetne a francba!!27/N

2012. szept. 20. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!