Hosszú ideje boldog párkapcsolatban élők! Nektek is mondják a barátok, hogy ti szerencsések vagytok, és semmi több?
De ez miért baj?
Úgy értem, az, hogy találkoztatok, a szerencse műve volt, azóta meg dolgoztok a boldog kapcsolaton, nem? Semmi baj a szerencsével.
Egyébként azért mondják ezt, mert a szerencse irányíthatatlan. Így a felelősséget teljesen áthárítják a sorsra, végzetre, vagy amiben hisznek. Így nem kell szembesülniük azzal, hogy talán velük van a probléma, sokkal megnyugtatóbb nekik az, hogy elkerülte őket a szerencse.
mert irigyek,mert ők is sok mindent megtesznek,de valamit nem jól csinálnak így nekik még nem jött össze,és igazat adni nem akarnak,így ledegradálnak ezzel. ismerős helyzet. nálunk is ez van ha bármi tanácsot adnék akár párkapcsolat,akár gyereknevelés,akár pl munkakeresés okán. kérdeznek,válaszolok,és ezt kapom: szerencsés vagy. persze mert te szuperanya vagy. persze, 1000-1 nek sikerül,mázlid volt. pedig nem.
mi 7 éve vagyunk együtt,26 voltam amikor összejöttünk,sok negatív tapasztalattal a hátam mögött már tudatosan választottam. gyerekre is volt időm felkészülni és mivel 16 évesen már dolgoztam suli mellett láttam h lehet fejlődni,előre jutni.
a legtöbb ember nem igazán akar tanácsot. kérdez,de a válsz nem tetszik,mert nem fér bele az ő gondolkodásmódjába. nem is akar változtatni,mert a lelke mélyén meg van győződve h akkor is ő gondolja jól. te meg csak mázlista vagy :)
nem jó ez így de én már nem bántódom meg .
mi 8 éve vagyunk együtt soha nem veszekedtünk ez idő alatt....
ráadásul a legjobb barátom most szakított, + a párom húga és mind a 3 barátnőmnek is tönkre ment a kapcsolata ráadásul az unokatesóm pokolban él.... én érzem magam rosszul...és igen mindig megkapom még azt is hogy én nem érthetem ezt meg....
Nálunk is hasonló a helyzet, csak mi még ráadásul anyagilag is jól állunk, ami ugye szintén nem a munkánknak köszönhető, csak szerencse.
Én nem foglalkozok vele. Elismerem, hogy kell az élethez szerencse, de nem csak azon múlik.
Szerintem ezzel semmi baj. A párválasztás sokszor tényleg a szerencsén múlik, vagyis kell hozzá egy jó nagy adag abból is.
Ez nem azt jelenti, hogy ti nem küzdötök meg semmivel, de vannak olyanok, akik egy életen át küzdenek, és mégsem lesznek boldogok. Szerencse. Hidd el, nagy szerep jut neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!