Hosszú ideje boldog párkapcsolatban élők! Nektek is mondják a barátok, hogy ti szerencsések vagytok, és semmi több?
szerintem kell hozzá szerencse, de ugyanúgy simulékony személyiség is.
szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan emberrel élhetek együtt, akit semmiért és senkiért nem adnék, de tény, h ezért minden nap meg kell dolgozni keményen, hogy működjön is. kompromisszumok, néha viták, hatalmas beszélgetések.
azért is szerencsés vagyok, mert idejében felismertem, hogy milyen férfi való mellém, és hogy jó az emberismeretem. nem kellett olyanokra pazarolnom az időmet, akik nem érdemlik meg, hogy velük töltsem.
gyakran megkapom azt is, h milyen nehéz engem elviselni. ilyenkor gúnyosan elmosolyodom magamban, mert általában azoktól kapom meg ezt, akiknek nem igazán működnek a párkapcsolatai. lehet, hogy őket még nálam is nehezebb kibírni :P
12.
ebben egyetértek veled. rossz lehet, ha a lehetőséged sincs meg rá. uakkor sokan akkor is a szerencse hiányával takaróznak, amikor volt lehetőségük egy jó kapcsolatra, csak elmentek mellette. pl a kérdező azon barátnője, aki sosem hívta a párját, mert szerinte ez a pasi dolga. nem, egy kapcsolat a kölcsönösségen alapul. nem kell futni a pasi után, de azért azt ki kell mutatni, h érdeklődünk, különben a férfiak is elbizonytalanodnak. egy ilyen után tényleg könnyelmű kijelentés ez a "te könnyen beszélsz, neked szerecséd volt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!