Mit mondjak erről a fiamnak, vagy hagyjam rá a dolgot?
21 éves, és az elmúlt hetekben folyton találkozgat egy lánnyal, ahogy látom majdnem minden nap vele van, mostanában néha hozzánk is eljön ez a lány, kétszer itt is aludt. Ezzel nem lenne önmagában probléma, de ennek a lánynak van barátja, és félek, hogy a fiamat majd nagyon pofára fogja ejteni.
Egyébként nagyon aranyos lánynak tűnik, nekem szimpatikus volt, és azt látom rajta, hogy szereti a fiamat, de mégis együtt van a barátjával! Nehéz ezt szó nélkül végignézni!
Hát én konkrétan elzavarnám a lányt! Ott alszik nálatok, de közben van barátja... Lényegében 2 férfi "kezelgeti"?! Bocsánat, a kifejezésért de ez a helyzet.
Nekem egy ilyen lány nem lenne szimpatikus, az tuti!
Ha annyira szeretné a fiadat akkor c s a k ő lenne neki, semmilyen más férfi nem lenne a képben. Úgyhogy a fiad már most jócskán pofára van esve a többi csak a ráadás lesz.
Ugyan mar! Agresszioval es a lany eluldozesevel mire mennel?! Csak elromlana a kapcsolatod a fiaddal..
Mar eleg nagyok..! Ha meg is, ahogy elobn irtak "pofara esne a fiad", akkor alj melle!:)
Nem láthatunk bele konkrétan a dolgaikba.
Tiltani egy 21 éves felnőttnek? Ne vicceljünk már.. én sem néznék jó szemmel a kislányra, teljesen megértelek. De sajnos ha magadnak nem akarsz rosszat, nem avatkozol bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!