Hagyjam ott? Vagy mit mondjak neki?
Nem egészen családi kapcsolatok de itt lehet h kapok választ.
Az van h kamionos vagyok. Kb 3-4 hónapja jóval kevesebbet fizetett a főnököm mint amennyit kellett volna. Útközbe elgondolkoztam ezen és pont útba esett a város ahol lakik. Nagyon felidegesített és bementem hozzájuk megkérdeztem h hogy van ez és csak összevissza beszélt. Lebasztam elé a földre a kulcsot és mondtam neki h kereshet mást helyettem. Fel se mert hívni csak írt egy smst másnap h beszéljük meg és elmentem hozzájuk. Elkezdett megint pofázni h jaj Bandika tudod ha most felmondasz azzal te se jársz jól mondom jóvan. De már valami megint nem jó. Mondjam meg neki h fizessen normálisabban (az összeset úgyse fizeti ki semelyik) vagy hagyjam ott?
29/F
ezen gondolkodni kell?
Nézd, van egy adott munkabér.
Ha nem fizet ki rendesen, gondolom be sem vagytok normálisan jelentve, sajna jogilag nem tudsz a pénzed után futni. ha valami csoda folytán mégis be lennétek rendesen jelenetve, akkor a munkaügyi bíróságra viheted az ügyet. Ez esetben ezzel kell érvelni, ha az első eset áll fent, sajna nem tudsz mit tenni, max érvekkel kell meggyőznöd, hogy nekem is kell élnem valamiből, nem elég a pénzem, kell a teljes fizum mikor kaphatok rá választ stb...
Felmondással sokra nem mész a mai világban, mert nagyon nehéz elhelyezkedni, de ha van egy másik munkahely ahova tudnál menni, akkor abban a pillanatban levenném a kalapomat és köszönnék egy nagyot.
Szia
Én nem hagynám ott ha nincs másik hely (munka nélkül csak nem maradnák)...Keresgetni kell aztán ha jobbat találsz akkor le kell lépni.Egyébként én is ismerek jó pár ilyet,hogy kevesebbet fizet meg mindenféle kifogással levonogat nah meg valamelyik hónapba csak a töredékét adja a pénznek és persze külföldre van bejelentve a szállítmányozási cég és ezzel te is szóval még törvényesen lázadozni se olyan könnyű a pénz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!