Hogy szerettesem meg magam? Miért utálhatnak? És miért nem mondják meg mi bajuk van velem? Ez nagy lúzerség lenne? Nyomuljak vagy hagyjam, majd kialakul?
Légyszi olvassátok végig.. tudom hogy hosszu, de nekem fontos..
most kerültem 9-be és van egy pár új oszt. társam aki nagyon jó fej meg minden.. 1 dologot leszámítva.. hogy ki nem állhatnak..
igazából fogalmam sincs hogy miért, mikor rákérdeztem egy másik barátnőjükre akivel jóba vagyok, azt mondta hogy ő sem.. csak annyit tud hogy idegesítem őket.. megkérdeztem őt (elötte és utána is).. "kb minden.." és ennyi..
van egy 3. lány, aki nem szívlel, de gondoltam őt is megkérdezem már végre h mi a f**z van..
nagyon jófejek ezt leszámítva.. meg minden haverjuk, akit ismerek. de ők nekem nem a haverjaim, csak látásból ismerem őket.. és tudom a nevüket .. (de ez visszafele nem biztos h mindenki részéről így van)
/igazából ezt vmilyen szinten ismerem, mert van nekem is 1 haverom, akit 1 éve ki nem állhattam azért, amilyen volt.. és kb minden más haverom is.. de ez később megváltozott és jóba lettünk.. nem tudtam megmondani, hogy konkrétan azért utálom mert ezt és ezt tette, hanem minden kis hülyeség amit tett és amilyen volt a stílusa/
2. felvonás:
nyomuljak és próbáljak minél jobba lenni velük, vagy hagyjam a fenébe, hagy alakuljon ki ha lesz rá esély?
(az a baj, hogy ők pont olyanok, amilyen barátokat szeretnék, és nem szeretném veszni hagyni, ha van rá esély h megszeretnek [szánalom.hu?]
vagy ha már eljutottunk odáig hogy nem utálnak, akkor próbáljak még jobban összehaverkodni velük? vagy ez már tényleg nagyon szánalmas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!