Miért mondják rám hogy ezért papucs vagyok? Szerintetek?
Régebben egyedülállóként sok sportműsort néztem,edzeni jártam.
Aztán megimserkedtem a feleségemmel,azóta ezek megszűntek,ő nem szereti a sportot.De van is jobb elfoglaltságunk,munka után finomakat főzünk,hatalmasakat szeretkezünk.Eszem ágában nincs egy sportműsorra cserélni a gyönyörű feleségem.
Ezért a munkatársak (hasonló korű,már már haveri kapcsolat) amikor kérdezik hogy láttam-e a tegnap esti meccset és én nemet mondok,lepapucsoznak.
Tényleg az a normális hogy a tv bámulását választom a feleségem helyett?
31/F
"nekem bezzeg nem kell könyörögni a szexért,így abbamarad a téma"
Ez jó! :DD
És ezek szerint betalál náluk a megjegyzés... :))
Szerintem alapból túl van lihegve ez a téma. A munkatársak/haverok között ez alapból így megy, mindenkinek nagy a szája ha nincs ott az asszony. :D
Nincs ebben különösebb rosszindulat vagy bármi, nálunk is mindig az van, hogy aki épp nem jön társaságban velünk, akkor annak beszól valaki hogy "mi az nem enged az asszony?", majd legközelebb pont a beszólogatós marad otthon mert inkább van a barátnőjével.
Még csak az sincs benne hogy ők kevésbé szeretnék a barátnőjüket/feleségüket, lehet ők otthon pont együtt nézik a meccseket, csak a férfiak szeretik azt mutatni társaságban hogy mindenben ők a dominánsak, és otthon csak az van amit ők mondanak, még ha ez nem igaz, akkor is.
Annyi hogy sztem ők sem komoly "támadásként" mondják ezt, így te se olyannal vágj vissza ami direkt sértegetés, vedd poénosra a visszaszólásokat, és ne reagáld ennyire túl a dolgokat.
Oké kérdező, ennyi önfényezős hozzászólásból azt hiszem mindannyiunk megértette hogy te vagy a tökéletes pasi...
Csak azt nem értem, hogy ha ennyire biztos vagy magadban, akkor minek kérdezel?
Az edzés jó dolog, a magad egészsége érdekében arról ne tégy le. Akár rá is vehetnéd a közös bicajozásra, kocogásra, nagy sétákra.
Egyébként az a baj, hogy sokak számára a televízión kívül nincs élet - férfiak és nők között egyaránt vannak ilyenek.
Szerintem találd meg az aranyközéputat :)
Nem vagy emiatt papucs, félre ne érts, és a nők szemében olyan jó férjnek számítasz, hogy nem igaz!
De néha azért nézd meg azt az 1-2 meccset, nem is azért, hogy a kollégáknak tudj "villogni", vagy valami... csak a kapcsolatnak is jót tesz (szerintem), hogyha nem vagytok sülve-főve együtt... vagy meccs után szeretkezés :):):)
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Látom ez valamelyik/némelyik válaszolónál is betalált... :DD
Visszaolvastam a hozzászólásokat. Kérdező ezt írta: "Megnéztem (a meccset),hogy legyen másnap téma,de ennyi."
Tehát még csak nem is érdekelt a sportműsor, csak a kollégáknak akartál megfelelni.
Most viszont a papucs-témán rugózol.
Lehet, hogy mégis van benned némi, icipici, csak egy hangyaf@sznyi megfelelési kényszer? A kollégák eddig azért nem szóltak, mert nekik akartál megfelelni. Utoljára iskoláskorában csinál olyasmit az ember, ami nem érdekli, csak hogy ne lógjon ki a sorból és benne lehessen a beszélgetésekben. (No meg esetleg az újgazdagok.)
Munkahelyen szerintem mindenkiben van megfelelési kényszer valamilyen szinten,hisz nem mi választottuk hogy együtt akarunk dolgozni,muszáj alkalmazkodni valamennyire.Idekerültem,általános téma ez volt,be kellett illeszkedni.Most már vagyok itt annyi ideje hogy nem ezen múlik a csapatmunka.
A páromat viszaont én választom (és ő engem),felé nincs megfelelési kényszer,hisz azért vagyok vele,mert úgy szeret ahogy vagyok.
Edzés: konditerembe jártam sokat.Most ez már nincs jóideje,helyette biciklizünk,túrázunk,feleségem keresztfiát emelgetem,ami 30 kilóval 2-3 óra alatt több mint konditeremben ...nem puhultam el,csak más az edzésforma.
szerintem jó úton jársz, és egyáltalán nem vagy papucs. mellesleg kérdezném, hogy akik kioktatnak téged, vajon boldog-e a párkapcsolatuk? mert ebből azért egyenesen lehet következtetni rá, hogy vajon ki csinálja jól....
másik dolog: ha megengedsz egy kis kiigazítást: a sportolás elhagyása nem biztos hogy annyira jó ötlet. de nem azért mert papucs lennél. hanem: ha az edzéseket finom ebédekre cseréled, akkor előbb utóbb a hatalmas szeretkezéseket elfelejtheted :D kétnaponta 1 órát majdcsak kibírtok egymás nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!