Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják rám hogy ezért...

Miért mondják rám hogy ezért papucs vagyok? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Régebben egyedülállóként sok sportműsort néztem,edzeni jártam.

Aztán megimserkedtem a feleségemmel,azóta ezek megszűntek,ő nem szereti a sportot.De van is jobb elfoglaltságunk,munka után finomakat főzünk,hatalmasakat szeretkezünk.Eszem ágában nincs egy sportműsorra cserélni a gyönyörű feleségem.

Ezért a munkatársak (hasonló korű,már már haveri kapcsolat) amikor kérdezik hogy láttam-e a tegnap esti meccset és én nemet mondok,lepapucsoznak.

Tényleg az a normális hogy a tv bámulását választom a feleségem helyett?

31/F

2012. okt. 9. 09:23
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
36%

Most nagyon lepontoznak, de igenis papucs lettél. Mivel az asszonyka nem szereti a sportot téged is leállított róla. Mivel rendszeresen sportoltál, nézted ez nem csak unaloműzés volt mint állítod (gondolom ki sugallatára) hanem igazán komoly érdeklődés.És ez a mondat, hogy "Eszem ágában nincs egy sportműsorra cserélni a gyönyörű feleségem. " mindent elárul. Ki szokta mondani általában "Válassz vagy a foci vagy én!" Előtte is szívesen főztél finomakat egy meccs helyett? vagy miért lett ez fontosabb?

Félre ne értsd nem ítélkezek és szóllak le csak egyszerűen ilyen írányítható tipus vagy köznyelven papucs.Például én sokat nézek meccset amit a párom nem tolerál ilyenkor felhívom a figyelmét a rengeteg ídöre amit a facen chatelget és korrekt üzletet ajánlok nincs meccs és nincs facebook. Érdekesen akkor már nem is zavarja annyira. Így is sokat vagyunk együtt főzünk (nagyon régi hobbym) kirándulunk stb...és egyáltalán nem érzem ha meccset nézek vagy minden vasárnap délelőtt amikor focizunk a haverokkal akkor lecserélném a tevékenységet az asszonyra.

Ismétlem magam semmi baj a papucsságoddal hisz gondolom az asszony dominánsabb így kiegészítitek egymást és amíg mindkettőtöknek megfelel semmi baj, sz.arj arra ki mit beszél semmi közük hozzá a lényeg TE legyél boldog. De vigyázz mert ha lelked mélyén érzed, hogy elnyom akkor később csúnya kitörés lehet belőle amikor elszakad a cérna.

31\F

2012. okt. 9. 10:35
 22/57 A kérdező kommentje:

Tévedsz. Vele szóba sem kerül szinte a sportműsorok,utoljára nyáron kérdezte hogy miért nem nézem a bajnokságot,ő munkahelyén is állandó téma volt.Sosem mondta hogy ne nézzem,csupán annyit hogy ő nem nézi velem,addig elfoglalja magát,netezik például.

Nem érzem magam papucsnak ettől.

Előtte is főztem,hisz egyedül éltem,a pizza sokáig nem ehető.

Ő inkább mondott le olyanról amit imádott,allergiás vagyok a szőrre,a cicáját örökbe kellett adnia miattam.

2012. okt. 9. 10:41
 23/57 anonim ***** válasza:
82%
Itt némely "férfi" nincs tisztában a papucs szó jelentésével. Az a papucs akit a felesége rákényszeríti a dolgokra , tiltja és zsarolja. Ez itt nem áll fenn tehát papucsság sem áll fenn. Ez olyan mint ha a haverok mást akarnak mint én és belemegyek, akkor papucs vagyok? vagy papus csak akkor lehet az ember ha nő miatt van változás? teljesen abszurd. Ez nem papucs dolog. Ez alapján akkor mindenki papucs aki inkább d.ugja az asszonyt mint kiveri hisz az is a nő miatt van és megváltozott a régi szokás....
2012. okt. 9. 10:47
 24/57 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem egyáltalán nem vagy papucs.

Pl én sokat netezek, de ha lenne barátnőm sokat foglalkoznék vele, és így kevesebbet neteznék. Persze ha csak a teste miatt kellene ahogy sok pasinak akkor neteznék, és néha megdugnám:D Szerintem ez van munkatársaidnál. Nem tudják eltölteni kellemesen az időt a feleségükkel. Csak jól nézett ki és felszedték.

2012. okt. 9. 10:48
 25/57 anonim ***** válasza:
66%

A 24-es versenyző szerintem rátapintott a lényegre egyébként.

A férfiak egy része egyszerűen nem látja a társat egy nőben sem(részben a nők hibájából egyébként). Jellemezően ezek a férfiak dobálóznak a "papucs" szóval.

Ha te, kedves kérdező, nem ilyen vagy, akkor ne is foglalkozz velük, csak tömnek a "diagnózisukkal". Addig-addig mondják, mígnem elkezdesz rajta agyalni, és a jó kapcsolatba is belelátsz hibákat. Még az kéne, hogy rossz hatással legyen ez a házasságotokra.

N

2012. okt. 9. 10:55
 26/57 anonim ***** válasza:
93%
Nem tévedek ugyanis itt nincs helyes helytelen nézet álláspontok vannak amik különbözőek személyiségünkből adodóan.Nem azt írtam, hogy nem főztél hanem előtte nem volt olyan, hogy egy meccs HELYETT inkább összerottyantottál egy babgulyást. A kérdésed azzal kezdted hogy nem szereti a sportot most meg a válaszodban az hogy nem érdekli.De erre a kérdésre 99% ban a nők válaszoltak akik számára amit leírtál ideális. De mint írtam amíg neked jó addig nincs probléma részemről ennyi
2012. okt. 9. 10:56
 27/57 A kérdező kommentje:

Nem tudom hol látod leírva hogy nem érdekli.

Nem szereti,nem is beszél róla,hisz szóba sem kerül.

szerintem a lényeg érthető,te már csak kötözködsz.

Régebben is főztem meccs helyett,sosem voltam tv elé kötve,meccsre sosem jártam,túl sok balhés jár ki.

31F: ha választani kell,mit választassz: egy jó meccset a tv-en vagy szexet egy olyan nővel akit imádsz?

2012. okt. 9. 11:07
 28/57 anonim ***** válasza:
76%

A férjem (32 éves) soha sem nézett sportot. Munkába eleinte kérdezgették, hogy láttad ezt megy azt és o mondta, hogy nem szereti bámulni a sportot. Inkább másat csinál. Ugy néztek rá, mint egy fordonkivulire. Majd megszokták. Van egy 2 éves lányunk, rengeteget segít nekem a gyerek korul és a házimunkában is egyaránt. Mind a ketten dolgozunk. Mások szerint papucs, mert néha elmosogat meg ilyenek, amikor o van otthon a lányunkkal.

Kollégáid szerint az a normális, hogy munka után bezabálok és leulok a TV elé, majd onnan megyek aludni. Az asszony meg épp robotol, gyerekel foglalkozik vagy a másik tv-t nézi. Ilyenkor éldegélnek el egymás mellett és ebbol van a sok válás.

26N

2012. okt. 9. 11:20
 29/57 anonim ***** válasza:
21%

Nem az a bajod, hogy előnyödre változtál a feleséged miatt, hanem az, hogy nagyképű, másokat lenéző stílusod alakult ki emiatt, amibe csak az fér bele, amit te helyesnek tartasz, és amit mindenki műs csinál, az szánalmas.

Megértettük, különleges férfi vagy, de ettől még nem leszel jobb másoknál.

27L

2012. okt. 9. 11:23
 30/57 A kérdező kommentje:

Nem írtam hogy különleges lennék,csak a felfogásom más.

Ha nagyképű és másokat lenőző lennék,akkor most neked 27/L azt mondanám hogy neked még tv előtt püffeszkedő férfi sincs,nemhogy olyan aki foglalkozik veled.

De nem mondok ilyet,mert csak a vélemények érdekelnek.

2012. okt. 9. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!