Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják rám hogy ezért...

Miért mondják rám hogy ezért papucs vagyok? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Régebben egyedülállóként sok sportműsort néztem,edzeni jártam.

Aztán megimserkedtem a feleségemmel,azóta ezek megszűntek,ő nem szereti a sportot.De van is jobb elfoglaltságunk,munka után finomakat főzünk,hatalmasakat szeretkezünk.Eszem ágában nincs egy sportműsorra cserélni a gyönyörű feleségem.

Ezért a munkatársak (hasonló korű,már már haveri kapcsolat) amikor kérdezik hogy láttam-e a tegnap esti meccset és én nemet mondok,lepapucsoznak.

Tényleg az a normális hogy a tv bámulását választom a feleségem helyett?

31/F

2012. okt. 9. 09:23
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
55%

31F: ha választani kell,mit választassz: egy jó meccset a tv-en vagy szexet egy olyan nővel akit imádsz?

Nálunk NEM KELL választani. Mindkettőre lehet időt szakítani, de nálatok ezek szerint nem így működik.

2012. okt. 9. 11:29
 32/57 anonim ***** válasza:
38%
28 as ne túlozzuk már el ha valaki meccset néz aakkor az egy tohonya pöffeszkedő egész nap a tvt bámuló senkiházi aki mellett a feleség robotol. ne máá :)
2012. okt. 9. 11:32
 33/57 anonim ***** válasza:
58%

"nem akarok olyan lenni mint ők,hogy naponta fél óra alatt letudják a feleségüket,gyereküket,utána kanapén várják a vacsorát és a sört"

Ebből tényleg nem süt semmiféle lenézés.

Az a baj, hogy túl sokszor hallom az efféle érvelést a környezetemben, miszerint őket bántják valamilyen viselt dolguk miatt, de az egész csak azért téma, mert így az illető meg tudja simogattatni a kis lelkét. Persze a sokan itt is elolvadtak a romantikus, minden nő álma stílustól, de azért mindez erősen egyoldalú túlzás.

Ha bánt az hogy téged papucsnak neveznek, akkor küldd el őket a fenébe és le van tudva a dolog. De hogy itt csöpögj arról, hogy te mennyivel jobb vagy náluk, az sokkal nagyobb baj az alapproblémánál.

2012. okt. 9. 11:45
 34/57 anonim ***** válasza:
74%

Mosolygok itt magamban 1-2 válaszon. :)

A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad szinte már jobban tudja, hogy kérdező milyen ember volt, s mi a jó neki, mint maga a kérdező. :)

Figyelj kérdező! Vannak olyan férfiak, mint a munkatársaid, akiknek csak 1 kellék a feleség. S mivel nincs jobb, ezért vele vannak. Kényelmes nekik, hogy van, aki mos, főz rájuk. Legalábbis írtad, hogy kb 10 percet foglalkoznak a nejükkel.

Sok embernek szokatlan az, ha férj-feleség ilyen harmóniában él, mint ti, s talán irigységből okoskodnak.

Írtad, hogy unaloműzés miatt nézted a sportot, s hogy legyen valamiről beszélni a munkatársaiddal. Magyarul nem a saját élvezeted miatt érdekelt.

Akkor lennél papucs, ha a feleséged megtiltaná, hogy nézd. De nem teszi, sőt van amikor ő mondja pont neked.

2012. okt. 9. 11:49
 35/57 A kérdező kommentje:

Nem hisze hogy én vagyok minden nő álma,akkor nem 28 évesen találok párt magamnak (előtte csak futó dolgok voltak,1-2 kivétellel nem én mondtam hogy ne legyen több belőle)

Miért ne élvezhetném hogy megtaláltam azt a nőt aki boldoggá tesz,akit boldoggá tehetek?

2012. okt. 9. 11:52
 36/57 anonim ***** válasza:
70%

Egyszerűen engedd el a füled mellett amit mondanak,vagy csak nevesd ki őket.

A munkatársaid valszeg olyan férfiak,akik a feleségükben a házi rabszolgát látják,akik beviszik nekik a sört a hűtőből mikor apuci meccset néz.Az én apám is ilyen volt.

Nyilván te a párodban az egyenrangú partnert látod,akivel szívesebben töltöd el a szabadidőd meccsnézés helyett.Ezzel nincs semmi baj, amíg mindketten boldogak vagytok így,addig minden rendben.:)

2012. okt. 9. 12:03
 37/57 anonim ***** válasza:
54%
Miért mondják? Mert buták és irigyek. Ennyi.
2012. okt. 9. 12:03
 38/57 anonim ***** válasza:
60%

Ez a hirtelen változás a nagy szerelem miatt van, majd idővel csillapodik. Majdnem olyan szindróma ez, mint a Madonna-kurwa hatás: a szeretett nő annyira az imádat tárgyává válik, hogy semmit sem akar csinálni a férfi, amivel a nőt esetleg megbánthatja, és semmit nem akar csinálni, amit a nő nem szeret. Emiatt a túlzott rajongás miatt aztán lemondanak a korábbi hobbikról, minden percet vele akarnak tölteni, és nem értik meg azokat, akik másképp élik az életüket. Aztán elmúlik a nagy szerelem, és az egyensúly helyreáll.

Nálunk a melóban is akad 2 ilyen, és egyikük sem ismeri régebben a párját, mint 4 év.

Teljesen természetes ősi folyamat, ami biztosítja, hogy a férfi megmaradjon a nő mellett és sok egészséges utódjuk lehessen azalatt a néhány év alatt.

2012. okt. 9. 12:04
 39/57 A kérdező kommentje:
Vagy csak nem reagálok az ilyen megjegyzésre,vagy visszaszólok hogy nekem bezzeg nem kell könyörögni a szexért,így abbamarad a téma.Nem fogok változatni,így érzem jól magam,férfinak érzem magam.
2012. okt. 9. 12:06
 40/57 anonim ***** válasza:
79%

34-es vagyok! Úgy látom, hogy le lettem pontozva, amiért nem álltam be a "de papucs vagy, s én jobban tudom mi a jó neked" emberek táborába.

Jaj, de gyerekek vagytok, Istenem!:)

2012. okt. 9. 12:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!