Miért mondják rám hogy ezért papucs vagyok? Szerintetek?
Régebben egyedülállóként sok sportműsort néztem,edzeni jártam.
Aztán megimserkedtem a feleségemmel,azóta ezek megszűntek,ő nem szereti a sportot.De van is jobb elfoglaltságunk,munka után finomakat főzünk,hatalmasakat szeretkezünk.Eszem ágában nincs egy sportműsorra cserélni a gyönyörű feleségem.
Ezért a munkatársak (hasonló korű,már már haveri kapcsolat) amikor kérdezik hogy láttam-e a tegnap esti meccset és én nemet mondok,lepapucsoznak.
Tényleg az a normális hogy a tv bámulását választom a feleségem helyett?
31/F
31F: ha választani kell,mit választassz: egy jó meccset a tv-en vagy szexet egy olyan nővel akit imádsz?
Nálunk NEM KELL választani. Mindkettőre lehet időt szakítani, de nálatok ezek szerint nem így működik.
"nem akarok olyan lenni mint ők,hogy naponta fél óra alatt letudják a feleségüket,gyereküket,utána kanapén várják a vacsorát és a sört"
Ebből tényleg nem süt semmiféle lenézés.
Az a baj, hogy túl sokszor hallom az efféle érvelést a környezetemben, miszerint őket bántják valamilyen viselt dolguk miatt, de az egész csak azért téma, mert így az illető meg tudja simogattatni a kis lelkét. Persze a sokan itt is elolvadtak a romantikus, minden nő álma stílustól, de azért mindez erősen egyoldalú túlzás.
Ha bánt az hogy téged papucsnak neveznek, akkor küldd el őket a fenébe és le van tudva a dolog. De hogy itt csöpögj arról, hogy te mennyivel jobb vagy náluk, az sokkal nagyobb baj az alapproblémánál.
Mosolygok itt magamban 1-2 válaszon. :)
A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad szinte már jobban tudja, hogy kérdező milyen ember volt, s mi a jó neki, mint maga a kérdező. :)
Figyelj kérdező! Vannak olyan férfiak, mint a munkatársaid, akiknek csak 1 kellék a feleség. S mivel nincs jobb, ezért vele vannak. Kényelmes nekik, hogy van, aki mos, főz rájuk. Legalábbis írtad, hogy kb 10 percet foglalkoznak a nejükkel.
Sok embernek szokatlan az, ha férj-feleség ilyen harmóniában él, mint ti, s talán irigységből okoskodnak.
Írtad, hogy unaloműzés miatt nézted a sportot, s hogy legyen valamiről beszélni a munkatársaiddal. Magyarul nem a saját élvezeted miatt érdekelt.
Akkor lennél papucs, ha a feleséged megtiltaná, hogy nézd. De nem teszi, sőt van amikor ő mondja pont neked.
Nem hisze hogy én vagyok minden nő álma,akkor nem 28 évesen találok párt magamnak (előtte csak futó dolgok voltak,1-2 kivétellel nem én mondtam hogy ne legyen több belőle)
Miért ne élvezhetném hogy megtaláltam azt a nőt aki boldoggá tesz,akit boldoggá tehetek?
Egyszerűen engedd el a füled mellett amit mondanak,vagy csak nevesd ki őket.
A munkatársaid valszeg olyan férfiak,akik a feleségükben a házi rabszolgát látják,akik beviszik nekik a sört a hűtőből mikor apuci meccset néz.Az én apám is ilyen volt.
Nyilván te a párodban az egyenrangú partnert látod,akivel szívesebben töltöd el a szabadidőd meccsnézés helyett.Ezzel nincs semmi baj, amíg mindketten boldogak vagytok így,addig minden rendben.:)
Ez a hirtelen változás a nagy szerelem miatt van, majd idővel csillapodik. Majdnem olyan szindróma ez, mint a Madonna-kurwa hatás: a szeretett nő annyira az imádat tárgyává válik, hogy semmit sem akar csinálni a férfi, amivel a nőt esetleg megbánthatja, és semmit nem akar csinálni, amit a nő nem szeret. Emiatt a túlzott rajongás miatt aztán lemondanak a korábbi hobbikról, minden percet vele akarnak tölteni, és nem értik meg azokat, akik másképp élik az életüket. Aztán elmúlik a nagy szerelem, és az egyensúly helyreáll.
Nálunk a melóban is akad 2 ilyen, és egyikük sem ismeri régebben a párját, mint 4 év.
Teljesen természetes ősi folyamat, ami biztosítja, hogy a férfi megmaradjon a nő mellett és sok egészséges utódjuk lehessen azalatt a néhány év alatt.
34-es vagyok! Úgy látom, hogy le lettem pontozva, amiért nem álltam be a "de papucs vagy, s én jobban tudom mi a jó neked" emberek táborába.
Jaj, de gyerekek vagytok, Istenem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!