Ferfiak, ti hogy velekedtek errol? Mennetek egy evre gyedre?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok meg, nem erint szervesen a tema, csak erdekelnek a velemenyek. Az a tipusu no vagyok, aki eloretekintve nem egy "anyatigrisnek" latja magat. Rakkutatonak keszulok, jol is haladok a celom fele, mondhatni sinen vagyok. 10 ev mulva eltudom kepzelni, hogy gyerekem legyen, de kizartnak tartom, hogy 3-4 evet otthon toltsek kismamakent. A foglalkozasomat, ami egyelore meg nem munka, hiszen tanulok meg, szenvedelyesen szeretem. Nem tudom elkepzelni nelkule az eletem, ugyanakkor gyerek nelkul se. Az erdekelne, hogy a 21. szazadi ferfiak mennyire idegenkednek a gondolattol, hogy mondjuk a gyerek 1-2 eves koraig ok maradjanak otthon gyeden. Szamomra termeszetesnek tunik, hiszen epp annyi koze van hozza, mint az anyanak, de a kornyezetemben elok a gondolat hallatan tobbnyire megdobbennek. Tenyleg ennyire abszurd lenne, vagy csak szokatlan meg itthon? Ti mit gondoltok? Kerek mindenkit, hogy a pocskondiazast, lepontozgatast, mellozzetek, mert ez csak velemenykero kerdes, nincs benne igazsag, se tul sok teny.2012. okt. 6. 12:13
21/21 anonim válasza:
6 hónapig tényleg nem lehet? Ennyi idő alatt simán felépül a szülésből a legtöbb nő (szexelni is hat hét után már lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!