Ferfiak, ti hogy velekedtek errol? Mennetek egy evre gyedre?
Én ugyan nő vagyok, ráadásul abból a fajtából, aki imád otthon lenni a gyerekeivel, de szoktunk a férjemmel erről beszélgetni.
Úgy gondolom, hogy az első hónapokban mindenképp az anya dolga otthon lenni a gyerekkel. Ennek egyetlen, igen praktikus oka van: apuka nem tudja megszoptatni. Igen, vannak tápszerek, ami nagyon jó, de szükségmegoldás. Ha orvosnak készülsz, tudod, hogy az anyatej pótolhatatlan az első időkben. Ennyit be kell tudni vállalni a gyerekeidért.
Később, ha már kevesebbet szopik a gyerek, semmi akadályát nem látom, hogy az apa maradjon otthon vele, hiszen tényleg minden egyebet el tud végezni, és ő is aktív részese lehet annak a csodának, amit egy kisgyerek nevelése jelent.
nem muszáj neked 3-4 évet otthon lenni, külföldön is 1 év után visszamennek nagyrészt, én is ismerek ilyet, és már a harmadik gyereket ment el szülni ilyen időközönként
az már más kérdés, hogy mikor eltöltesz 6 hetet otthon a kicsivel, van e szíved otthagyni utána minden nap, és dolgozni menni
de férfiként, én simán maradnék otthon, irigylem a nőket, hogy akár 2 évig is otthon lehetnek a gyerekkel, látva minden pillanatát, és azért otthon csak jobb, mint dolgozni járni
nálunk talán még nem elfogadott szélesebb körben, de már gyakrabban hallom, mint régen, pl van aki azért dönt így mert a nő jobban keres, és anyagilag így tartható fenn a család élete
de ez úgyis a párodtól függ majd, ő mit gondol, nem az itt válaszolóktól, ez max statisztikának jó :o)
3. vagyok.
Bocs akkor félreértettem, mert úgy jött le, hogy a kezdetektől 1-2 éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!