Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Néha úgy érzem nincs aki...

Néha úgy érzem nincs aki engem megértene. Annyira el vagyok keseredve. Mi legyen a fősulival?

Figyelt kérdés
A családomban egyedül anyám a kereső. Apám rokkant nyugdíjas, két kisebb tesóm még tanul. De anyám egészségi állapota rossz és ez kihat az egész családra. Főleg rám, mert ilyen gondok helyett a fősulit kéne végeznem, be kéne járnom előadásokra, laborokra. Valahogy a héten nem volt energiám, hogy végig bent legyek... Nagyapám is velünk él, de Ő kórházba került a héten... Szóval egy csomó mindent nekem kell intézzek (de szerencsére egyedül nagybátyámra számíthatok) és nincs lelki erőm a fősulihoz (most), pedig nagyon szeretném elvégezni.
2012. okt. 4. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Isten hozott a való életben... Bizony, nem a diákélet a valóság. Gondok, bajok vannak, családtagjaink problémája a miénk is. Ez van, ebben kell helytállni, s megtalálni a boldogságot. Mindegyikünknek nehéz az élete. Örülj, hogy vannak családtagjaid, nem egyedül kínlódsz az életben...

Kitartás, van, amikor a gondok halmozódnak, aztán lassan kitisztul az ég, s lehet megint jobban élvezni az életet. Egészen a következő megpróbáltatásig... De ezek által növekszünk, fejlődünk, leszünk egyre életképesebbek...

Minden jót neked!

:)

2012. okt. 4. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudod, mindenkinek a saját baja a legnagyobb. Én egyetemre járok, és nálunk se mennek túl jól a dolgok. Most festés volt nálunk, mert tavasszal beáztunk. A festőnk 3 műszakban dolgozik egy gyárban, és vagy műszak előtt, vagy műszak után és 2-3 óra alvás után jött hozzánk festeni. És nem panaszkodott, kell neki a pénz. Számomra ez elég motiváló volt az utóbbi néhány napban.
2012. okt. 4. 16:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Október van, de még lehet, hogy érdemes lenne megkérdezni a tanulmányin, hogy lehet-e még passzív félévre vagy évhalasztónak jelentkezned. Ezzel gyakorlatilag szünetelteted a tanulmányaidat, amíg összeszeditek magatokat. Ha már nem lehet, akkor viszont fogak összezsorítása, és gondolj arra, hogy ne tetézd a család gondjait azzal, ha bebuksz egy félévet!

Kitartás, hajrá!

2012. okt. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!