Az anyósom féltékeny?
Figyelt kérdés
ide költöztem ideiglenesen a barátom szüleihez.de az anyja annyira féltékeny rám,mindig le néz stb.és mikor alszom reggel 6 kor és a barátom elmegy,direkt hangoskodik,szóval szemétkedik,este is örülök mikor a barátom meg jön és mindig elcsalogatja tőlem.és amikor kint ülünk és beszélgettünk mindig az ő dumányit mondta,engem le szr hogy én mit mondok.pedig mindig segitek neki,ajándékokat vettem neki stb.át jön hogy féltékeny... vagy lehet hogy azért,mert az anyosóm 43 éves a pasija meg csak 30:D én meg vagyok egy 21 éves lány:) és jobban nézek ki nem tudom:D de hogy okot nem adok rá,hogy utáljon..2012. okt. 2. 09:55
11/18 A kérdező kommentje:
de ezt csak én tudhatom má nem,csak tanácsokat adhat de én látom át és nem ti ennyi..
2012. okt. 2. 11:17
12/18 anonim válasza:
akkor ne kérdezd..nagyképűnek és önteltnek tűnsz..gratulálok, hogy így is kellesz a pasinak ;)
13/18 anonim válasza:
max a területére féltékeny...
de nem értem tényleg miért kérdezted egy, ha te úgy is átlátod ilyen profin ;)
14/18 anonim válasza:
Egy értelmesen megfogalmazott mondatod sincs. A helyesírásról nem beszélve, meg a beképzeltségről. Én sem örülnék ha egy ilyen lány kerülne a családomba. Ezzel nem megbántani akarlak, de előbb tanulj meg írni, olvasni, utána légy magadra ilyen büszke.
15/18 anonim válasza:
Hát ha nála is így viselkedsz, meggyőződésem, hogy nem féltékeny rád, hanem rühell.
16/18 anonim válasza:
KEdves kerdezo, ha te tisztan latsz, erzel mindent, akkoro miert kertel tanacsot, velemenyt a forumon? Az apukad nem volt szinten feltekeny, s ezert kuldott el titeket, vagy pedig nem akart tovabb eltartani benneteket?
17/18 anonim válasza:
20 éves lány vagyok.apám elküldött othonrol....
én meg vagyok egy 21 éves lány:)....
öhhhöm akkor mennyi is vagy?16-17?
?-
18/18 anonim válasza:
Szerintem nem féltékeny csak nem kedvel téged és nem örül,hogy odaköltöztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!