Miért nem érti meg a családunk, főleg anyósom, hogy nem lesz több gyerekünk?
Mióta a férjem elhelyezkedett egy nagyon jó helyen, mindenki azzal jön hogy "de jó, akkor érkezhet a kistestvér!".
Hiába mondjuk el 100x hogy eddig sem ezen múlott, nem értik meg. Anyósom a legrosszabb. Keresztény (ez önmagában nem baj), fidesz-es és folyton azt mondogatja hogy KELL még egy gyerek.
Hogyan állítsam le???
Egyszerűen mondd meg neki, hogy nem lesz még egy gyerek, nem kell gyerek, ez a ti döntésetek, nem az övé és álljon le.
Én nagyjából ezt tenném.
Olyan hihetetlen szituációkban tudja felhozni. Például hétvégén náluk voltunk, beszélgettünk a karácsonyról, erre anyósom mondja a fiamnak hogy "bár még nincs itt a kistestvér, de veszünk neki is ajándékot, hogyha kibújik anyu pocakjából akkor legyen neki".
Vagy pár hete az állatkertben: "látod, milyen édes az a kismajom. Ilyen lesz a kistesó nemsokára".
Amikor meg rászólunk, hogy ne beszéljen ilyeneket, akkor először elvicceli aztán meg fel van háborodva. Szinte olyan beszédeket tart, amit egy politikus is megirigyelne....
Mi közük van hozzá?!
Szüljön az anyósod, ha annyira vágyik kisbabára!
Én nem szólnék egy szót sem, nem magyarázkodnék, éreztetném, hogy ez olyan tolakodó megjegyzés, amire válaszolni sem vagyok hajlandó!
Azt is csinálhatnád, hogy "bizalmasan" megsúgod anyósodnak, hogy sajnos a fia miatt nem lehet több gyereketek, mert úgy beütötte a heréjét, hogy azóta steril lett!... :-DDD
Ezzel garantáltan befognád a száját!...
látod, milyen édes az a kismajom. Ilyen lesz a kistesó nemsokára". kismajom?ez vicces nagyon.
Bár igen azt mondd el neki hogy ne beszéljen a gyerek elött a kistesóról hogy ne várjon olyan dologra ami nem lessz .
Jézusom, én már régen elküldtem volna valami melegebb éghajlatra, ha ennyire bele van "buzulva" a gyerekkérdésbe.
Ráadásul csak összezavarja a fiatokat, ha olyan korú...
Lehet, hogy már megmondtam volna neki, hogy majd akkor találkozunk, ha elfelejti a kistestvértémát.
Talán attól fél, hogy a fia agyba-főbe fog verni, ha nem szülsz neki többet? :D
Bocs! Morbid humor.
Mekkora degenerált nőszemély, te jóságos ég! Én biztosan nem finomkodnék és elküldeném a p*csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!