Ha anyósom puszilgatja meg elkapkodja tőlem a lánykámat,nagyon rosszul érzem magam,szerintem féltékeny vagyok.Más is érzett így? Hogy küzdjem ezt le?
Figyelt kérdés
Ez a saját szüleimre nem érvényes.Olyan,mintha egy idegen dajkálná a gyerekem.Állandóan ringatni akarja,a lányom már nem marad el csak ölben.Ritkán-kb. 2 havonta látja az unokát,de akkor itt van egy hétig is.Amúgy nagyon kedves,segítőkész ember,nincs is vele bajom,csak ez az érzés..2009. jan. 30. 11:15
1/3 anonim válasza:
Próbáld neki megmondani szépen,hogy amikor egyedül vagy a babáddal nem fogsz tudni semmit csinálni tőle,mert ő kézre szoktatja.Mond meg ,hogy ne haragudjon de kevesebbet vegye fel.(Persze anya más mint egy anyós).Én is szóltam ,hogy lehet szeretgetni a gyereket,de módjával,elvégre mi vagyunk vele anyák a nap 24 órájában,és senki nem szeretne ölben lévő babával főzni ,mosni stb...ezt meg kell értenie,és nem lehet ebből sértődés!Sok sikert,jó babázást!
2/3 anonim válasza:
Hát olyasmi és bizalmatlanság. Mert hisz nem ismered úgy, mint a szüleidet. Én is így vagyok, féltem tőle a kicsit. Nem is merem rábízni, anyukám és apukám teljesen más. Amikor ők vigyáznak rá nem aggódok. Én a bizalmatlanságot mondanám és a féltést. Tudod mi anyatigrisek lettünk kicsit!
Minden jót nektek. ÉS örülj, hogy jó anyósod van, mert nekem mindennek tetejében még tényleg nem normális is és butuska, hülyeségeket csinál.
3/3 anonim válasza:
Én eddig 2szer láttam anyósom de amikor a 6 hós fiam az ölében volt és úgy csinált mint vmi jó nagymama szembetudtam volna köpni..."jaj de nagyon szeretlek kisunokám"--persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!