Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyósom féltékeny?

Az anyósom féltékeny?

Figyelt kérdés
ide költöztem ideiglenesen a barátom szüleihez.de az anyja annyira féltékeny rám,mindig le néz stb.és mikor alszom reggel 6 kor és a barátom elmegy,direkt hangoskodik,szóval szemétkedik,este is örülök mikor a barátom meg jön és mindig elcsalogatja tőlem.és amikor kint ülünk és beszélgettünk mindig az ő dumányit mondta,engem le szr hogy én mit mondok.pedig mindig segitek neki,ajándékokat vettem neki stb.át jön hogy féltékeny... vagy lehet hogy azért,mert az anyosóm 43 éves a pasija meg csak 30:D én meg vagyok egy 21 éves lány:) és jobban nézek ki nem tudom:D de hogy okot nem adok rá,hogy utáljon..
2012. okt. 2. 09:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem is irigy rád,már csak azért is mert elvetted a kicsi fiát.Szerintem nem fog változni minél előbb lépj le onnan ha tudsz és messziről kerüld el.
2012. okt. 2. 10:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem féltékeny, simán nem szeret téged. Miért költöztél oda?
2012. okt. 2. 10:06
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Lépj le onnan, minél előbb.
2012. okt. 2. 10:07
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Tanulsz, dolgozol, adsz haza?
2012. okt. 2. 10:21
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak idegesíti, hogy betolakodtál.

Nem mindenki örül egy +lakónak.

Amit a családja előtt megtehet, azt előtted nem, vissza kell fognia magát, feszélyezve van a saját házában.

Erre gondolnék először, persze ha neked úgy jobb ( jó..lehetséges is..) akkor hidd azt, hogy te kellesz minden pasinak az életéből, mint szexi nő, és ez zavarja

2012. okt. 2. 10:29
 6/18 A kérdező kommentje:
20 éves lány vagyok.apám elküldött othonrol ezen a héten szombaton költözzünk el a barátommal albérletbe,de már pampognak,igen én veszem a kaját,és adok is pénzt de most is kér nekem meg semmire nem jut ma is a barátomt hivta fel idegesen de még csak 1 hete vagyok itt de már kész vagyok-.-
2012. okt. 2. 10:30
 7/18 A kérdező kommentje:
ja csak a barátom 6 hónapig lehetett nálunk ingyen é ugy h semmit nem csinált..
2012. okt. 2. 10:33
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

Kerdezed, majd megvalaszolod, hogy "az anyja annyira féltékeny rám".

Szerintem mindegy, hogy nevezzük, amiket csinal - a lenyeg, hogy ö ilyen. Amugy (szinte) minden anyos megeli, hogy elvettek a fiat, es ez egy valamifele feltekenysegerzessel jar, az meg egy masik dolog, hogy jellemetöl függöen hogyan mutatja feled (is), mennyire kepes magaban elrendezni.

Ez egy termeszetes emberi erzes, egy anya, akinek elvettek az addig nevelgetett, szeretett fiat, hianyt erez, miutan az kilep-kilepeget az eleteböl.

2012. okt. 2. 10:35
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha rólam úgy beszélnél, hogy "pampogok" én sem kedvelnélek. Apukád elküldött, gondolom neki is oka volt. Ő fogadott be. Akkor csörömpöl amikor akar. El kellene gondolkozni.. Azt sem tudod hány éves vagy. 20-21?
2012. okt. 2. 10:50
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A szuleitekkel vannak problemak, hiszen a te apukad elkuldott,

itt az edesanyanak szinten oka lehet erre, hiszen talan a nyugalomra vagyik, elettarsa van, ott van a felnott fia, aki eddig az apukadnal elt egyutt veled, viszont nem csinalt semmit, talan itt lehet a problema! EGy anya mar maskeppen gondolkozik, talan erettebb is, ezert neked nem a feltekenysegre kellene gondolnod!

2012. okt. 2. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!