Ez most mi? Amikor anyósom meghalt 1 éve apósom rá 3 hónappal már egy másik nővel (nénivel) flörtölt, később össze is jöttek.
Számomra azért gusztustalan mert amíg élt anyósom állandóan azt hallgattam, hogy ők már 43 éve ismerik egymást, azóta szeretik egymást. Legendás történeteket hallgattam kettejük hatalmas szerelméről. Én meg sosem értettem minek mondják el újra meg újra.
Apósom meg amikor összejött az új nénivel azt hallgattam, hogy nem is tudom miket művel ő az ágyban.
Fúj!!
A saját gyerekeivel is képes volt összeveszni az új "szerelme" miatt akik próbálták a megdöbbenésüket megfogalmazni később rávilágítani, hogy lehet, hogy némi érdek is működteti a kapcsolatot. Gusztustalan ez az egész. Szerintetek is az vagy csak nekem?
A 10.14-esnek: Anyósom nem a halálos ágyán hanem már jóval előtte mindegyik gyerekének a lelkére kötötte, hogy aztán nehogy befészkelje majd a halálom után ide egy boszorka.
Hát ennyit erről.
Hülye vénember. Téged meg ítéljen el az, aki már hordta a te cipődet.
Az anyósod hordta otthon a gatyát a fater meg volt a papucs.
Azt elhiszem ,hogy ennyi házasságban eltöltött idő után hiányzik a másik de ilyen hamar benőzni költözködéssel együtt? Szal összejött a szeretőjével mert az tuti, hogy már régebbről ismerték egymást.
Hanyagold a rossz gondolatokat és tegyed azt amit írtál.
Valaki azt írta,hogy szegény öreg a szexbe temetkezett és jó , hogy nem a piába. Röhögnöm kell! Ó szegény . Biztos nagyon fájt neki a kis lelke, hogy mindjárt más nőnek a melltartóját kapcsolgatta.
Más-- Amíg a halál el nem választ írta valaki. Utánna mehet minden mi? Na ez az a megnyilvánulás akinél a házasság papíron működik. Pontosítva papírtól papírig. Szerintem 2 ember között szorosabb kapcsolat van minthogy el tudjon múlni azonnal a halál után 2-3 hónappal. Persze csak akkor, ha azok az érzelmek igazi mély megélt érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!