Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most mi? Amikor anyósom...

Ez most mi? Amikor anyósom meghalt 1 éve apósom rá 3 hónappal már egy másik nővel (nénivel) flörtölt, később össze is jöttek.

Figyelt kérdés

Számomra azért gusztustalan mert amíg élt anyósom állandóan azt hallgattam, hogy ők már 43 éve ismerik egymást, azóta szeretik egymást. Legendás történeteket hallgattam kettejük hatalmas szerelméről. Én meg sosem értettem minek mondják el újra meg újra.

Apósom meg amikor összejött az új nénivel azt hallgattam, hogy nem is tudom miket művel ő az ágyban.

Fúj!!

A saját gyerekeivel is képes volt összeveszni az új "szerelme" miatt akik próbálták a megdöbbenésüket megfogalmazni később rávilágítani, hogy lehet, hogy némi érdek is működteti a kapcsolatot. Gusztustalan ez az egész. Szerintetek is az vagy csak nekem?

2009. aug. 4. 08:39
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

A 10.14-esnek: Anyósom nem a halálos ágyán hanem már jóval előtte mindegyik gyerekének a lelkére kötötte, hogy aztán nehogy befészkelje majd a halálom után ide egy boszorka.

Hát ennyit erről.

2009. aug. 4. 10:43
 52/60 anonim ***** válasza:
97%
Az jóbb lenne ha szegény öreg feketében öltözve otthon ülne a tv előtt siránkozna meg a kocsmában fröccsözne ? Kitudja lehet szerelmes lett újra egy nőbe és mondta volna azt hogy majd csak 2 év múlva lehet valami ? Amúgy lehet ha a temetés napján jött volna össze valakivel ugyanúgy gyászolja és tiszteli a feleségét .Sokan a gyászt is enyhén megjátsszák hogy mindenki sajnálja szegényt.Ha szakítasz valakivel csak 2 év múlva lesz új kapcsolatod ? Ahogy jön úgy lesz.Papám 65 éves és 3 nőt kurogat egyszerre ( mind három 45-55)körüli isznak egykét felest azt kész.Így érzi jól magát.
2009. aug. 4. 10:49
 53/60 anonim ***** válasza:
64%
Fogd már fel, neked ehhez semmi közöd. A saját házad táján kéne söprögetni...
2009. aug. 4. 11:03
 54/60 A kérdező kommentje:
Figyelj az egy dolog amit mondasz de én úgy döntöttem, hogy ezt most itt megkérdezem! Ugye el fér a kérdésem a sok hülye, kamu és még sok más alaptalanul feltett kérdés között?
2009. aug. 4. 11:07
 55/60 A kérdező kommentje:
És mostantól tényleg leszarom más gondját baját. És a sajátomba sem fogok engedni beleszólni. Eleget bántottak.
2009. aug. 4. 11:11
 56/60 anonim ***** válasza:
96%

Hülye vénember. Téged meg ítéljen el az, aki már hordta a te cipődet.

Az anyósod hordta otthon a gatyát a fater meg volt a papucs.

Azt elhiszem ,hogy ennyi házasságban eltöltött idő után hiányzik a másik de ilyen hamar benőzni költözködéssel együtt? Szal összejött a szeretőjével mert az tuti, hogy már régebbről ismerték egymást.

Hanyagold a rossz gondolatokat és tegyed azt amit írtál.

2009. aug. 4. 14:04
 57/60 anonim válasza:
95%
A tegnapi 8.51-es magát konzervatívnak mondó emberke nagyon elhallgatott amikor kiderült, hogy a néni egy "tisztességes férjnél levő 5 gyerekes édesanya" aki lelépett otthonról , hogy élete brazil sorozatként folytatódjon tovább. Szerintem is az volt gusztustalan amit az öregek műveltek. És igen is van tisztességes gyászidő mert a halottnak is jár ennyi. Meg mindenfajta érzelemnek csitulnia kell. Nemhiába volt a régieknél az 1 év gyászidő. Persze mi , a modern kor embere már nem így élünk. Koptatjuk a pasikat, csajokat egymás után. Kit zavar ha már magunk sem tudjuk, hogy mit kéne ,hogy érezzünk. Csak csináljuk.
2009. aug. 5. 14:03
 58/60 A kérdező kommentje:

Valaki azt írta,hogy szegény öreg a szexbe temetkezett és jó , hogy nem a piába. Röhögnöm kell! Ó szegény . Biztos nagyon fájt neki a kis lelke, hogy mindjárt más nőnek a melltartóját kapcsolgatta.

Más-- Amíg a halál el nem választ írta valaki. Utánna mehet minden mi? Na ez az a megnyilvánulás akinél a házasság papíron működik. Pontosítva papírtól papírig. Szerintem 2 ember között szorosabb kapcsolat van minthogy el tudjon múlni azonnal a halál után 2-3 hónappal. Persze csak akkor, ha azok az érzelmek igazi mély megélt érzelmek.

2009. aug. 5. 15:24
 59/60 anonim ***** válasza:
Ők is emberek, hibázhatnak. Az vesse rájuk az első követ, aki bűntelen. Nem vagyok fanatius vallásos, de ez teljesen igaz. Kapuzárás előtti pánik lehetett. Özvegységre jutva úgy gondolta ez az utolsó lehetősége. Nem volt mire várjon..
2009. aug. 7. 13:48
 60/60 anonim ***** válasza:
bocsi: fanatikus
2009. aug. 7. 13:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!