Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most mi? Amikor anyósom...

Ez most mi? Amikor anyósom meghalt 1 éve apósom rá 3 hónappal már egy másik nővel (nénivel) flörtölt, később össze is jöttek.

Figyelt kérdés

Számomra azért gusztustalan mert amíg élt anyósom állandóan azt hallgattam, hogy ők már 43 éve ismerik egymást, azóta szeretik egymást. Legendás történeteket hallgattam kettejük hatalmas szerelméről. Én meg sosem értettem minek mondják el újra meg újra.

Apósom meg amikor összejött az új nénivel azt hallgattam, hogy nem is tudom miket művel ő az ágyban.

Fúj!!

A saját gyerekeivel is képes volt összeveszni az új "szerelme" miatt akik próbálták a megdöbbenésüket megfogalmazni később rávilágítani, hogy lehet, hogy némi érdek is működteti a kapcsolatot. Gusztustalan ez az egész. Szerintetek is az vagy csak nekem?

2009. aug. 4. 08:39
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
69%
Lehet,hogy ti sem úgy viselkedtetek vele,ahogy kellett volna.A rossz viszony tapasztalatom szerint soha nem csak az egyik fél hibája.Az pedig.hogy gusztustalan nézőpont kérdése.Ha férjnél vagy,akkor bizonyára ti is gusztustalankodtok egymással.Ez miért lenne más,mint az apósod gusztustalankodása?A fiatalanak szabad, az idősnek pedig nem?Nem akarok rosszindulatú lenni,de nem az örökséget féltitek az új asszonytól?Legalábbis erre utal az a megjegyzés.hogy érdek is működteti a kapcsolatukat.Apósodnak joga van úgy élni,ahogy neki jó,főleg,hogy a lányának és neked is rosszul esik mosni,főzni ,takarítani rá.Ha nem így lenne,nem hánytorgatnád fel.
2009. aug. 4. 09:35
 22/60 A kérdező kommentje:
És akkor is gusztustalan.
2009. aug. 4. 09:35
 23/60 anonim ***** válasza:
97%
Az ember csak a barátait tudja megválogatni a rokonait nem sok szemét ember él a földön én azt mondom ha csúnyán viselkedett veletek te ne tedd vele ugyan azt ne alacsonyodj le az ő szintéjre hisz te külömb vagy mint ő:)
2009. aug. 4. 09:36
 24/60 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem, honnan tudod, hogy ennyire a szexre van kiélezve a kapcsolata? Esetleg közölte veletek az após vagy előttetek csinálja? Az, hogy erről beszél még semmit nem jelent..

Egyébként nekem is furcsa a dolog picit, de felnőtt ember ő is, joga van azt tenni és úgy gyászolni, ahogy ő szeretne.

Más részről nem tudhatod, hogy abból a 43 évből mennyi volt az igazán tartalmas, boldog stb stb rész, nem tudhatod, hogy te vagy a férjed 33 év után is pontosan ugyanúgy viszonyultok majd egymáshoz, mint a mostani időszakban.

Nálam mindig is gyanús, ha valaki folyton arról beszél, hogy neki mennyire jó (akár a 43 éves házasság, akár a mostani), ez akár jelentheti a teljesen ellenkezőjét is. Én ha jól érzem magam a kapcsolatomban és minden rendben van a szexuális életemmel nem ezt hangoztatom úton-útfélen.

2009. aug. 4. 09:39
 25/60 A kérdező kommentje:

Nem érdekel az örökség mert szinte nincs is .

Eddig is mi teremtettünk elő mindent a férjemmel. Semmit nem segítettek. És nem is kell most már. Az a biztos amit mi előteremtünk.

És nem arra értem a gusztustalanságot, hogy szexelnek, hanem mondjuk úgy , hogy kisem hűlt anyósom már befeküdt az új néni.

2009. aug. 4. 09:40
 26/60 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó 2 hozzászólást.
2009. aug. 4. 09:42
 27/60 anonim ***** válasza:
35%
De neked ehhez mi a f*sz közöd van? SEMMI!
2009. aug. 4. 09:42
 28/60 anonim ***** válasza:
85%

oké. akkor most ezen fogsz háborogni életed végéig? attól szerinted megoldódik a dolog? csak magadat készíted ki.

tojd le az apóst, ne szólj hozzá, ha ennyire ki vagy akadva, menj el a közeléből, ha gusztustalannak tartod. minél kevesebbet tudsz róla, annál jobb neked.

2009. aug. 4. 09:44
 29/60 A kérdező kommentje:
AZ HOGY LÁTOM HOGY GYÖTRŐDÖTT A FIA, HOGY ELVESZÍTETTE AZ ANYJÁT AZ APJA MEG EGY QRÓ GÉP LETT.
2009. aug. 4. 09:45
 30/60 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólónak : ezt fogom tenni
2009. aug. 4. 09:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!