Ez most mi? Amikor anyósom meghalt 1 éve apósom rá 3 hónappal már egy másik nővel (nénivel) flörtölt, később össze is jöttek.
Számomra azért gusztustalan mert amíg élt anyósom állandóan azt hallgattam, hogy ők már 43 éve ismerik egymást, azóta szeretik egymást. Legendás történeteket hallgattam kettejük hatalmas szerelméről. Én meg sosem értettem minek mondják el újra meg újra.
Apósom meg amikor összejött az új nénivel azt hallgattam, hogy nem is tudom miket művel ő az ágyban.
Fúj!!
A saját gyerekeivel is képes volt összeveszni az új "szerelme" miatt akik próbálták a megdöbbenésüket megfogalmazni később rávilágítani, hogy lehet, hogy némi érdek is működteti a kapcsolatot. Gusztustalan ez az egész. Szerintetek is az vagy csak nekem?
Nem értem, honnan tudod, hogy ennyire a szexre van kiélezve a kapcsolata? Esetleg közölte veletek az após vagy előttetek csinálja? Az, hogy erről beszél még semmit nem jelent..
Egyébként nekem is furcsa a dolog picit, de felnőtt ember ő is, joga van azt tenni és úgy gyászolni, ahogy ő szeretne.
Más részről nem tudhatod, hogy abból a 43 évből mennyi volt az igazán tartalmas, boldog stb stb rész, nem tudhatod, hogy te vagy a férjed 33 év után is pontosan ugyanúgy viszonyultok majd egymáshoz, mint a mostani időszakban.
Nálam mindig is gyanús, ha valaki folyton arról beszél, hogy neki mennyire jó (akár a 43 éves házasság, akár a mostani), ez akár jelentheti a teljesen ellenkezőjét is. Én ha jól érzem magam a kapcsolatomban és minden rendben van a szexuális életemmel nem ezt hangoztatom úton-útfélen.
Nem érdekel az örökség mert szinte nincs is .
Eddig is mi teremtettünk elő mindent a férjemmel. Semmit nem segítettek. És nem is kell most már. Az a biztos amit mi előteremtünk.
És nem arra értem a gusztustalanságot, hogy szexelnek, hanem mondjuk úgy , hogy kisem hűlt anyósom már befeküdt az új néni.
oké. akkor most ezen fogsz háborogni életed végéig? attól szerinted megoldódik a dolog? csak magadat készíted ki.
tojd le az apóst, ne szólj hozzá, ha ennyire ki vagy akadva, menj el a közeléből, ha gusztustalannak tartod. minél kevesebbet tudsz róla, annál jobb neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!