Ez most mi? Amikor anyósom meghalt 1 éve apósom rá 3 hónappal már egy másik nővel (nénivel) flörtölt, később össze is jöttek.
Számomra azért gusztustalan mert amíg élt anyósom állandóan azt hallgattam, hogy ők már 43 éve ismerik egymást, azóta szeretik egymást. Legendás történeteket hallgattam kettejük hatalmas szerelméről. Én meg sosem értettem minek mondják el újra meg újra.
Apósom meg amikor összejött az új nénivel azt hallgattam, hogy nem is tudom miket művel ő az ágyban.
Fúj!!
A saját gyerekeivel is képes volt összeveszni az új "szerelme" miatt akik próbálták a megdöbbenésüket megfogalmazni később rávilágítani, hogy lehet, hogy némi érdek is működteti a kapcsolatot. Gusztustalan ez az egész. Szerintetek is az vagy csak nekem?
Ilyen téren leszarom, hogy boldog e az apósom mert ő is leszarja hogy mivelünk mi van. Szerintem akkor is gusztustalan és csak szöveg ,hogy mennyire szerette anyósomat. Egy biztos ki volt "éheztetve" az öreg rendesen.
És igazad van nekem meg kötelességem befogni a számat és alázatosan elviselni minden ocsmányságot mert te azt mondod
Az apósod így próbálja oldani a frusztrációját. Valószínáleg nagyon megviselte az anyósod halála, de egy férfitól elvárni, hogy ugyanúgy egész életére feketébe öltözve gyászoljon, naponta meglocsolva a felesége sírján a virágokat (mint ahogy a amgyar özvegyasszonyok nagy többsége teszi), nem túl okos dolog. Apósod pillanatnyilag nem tudja máshogy levezetni a feszültségét, ezt el kell fogadnod. Nagyon kevés férfi zárkózik be egész életére bámulni a falat és siratni a múltat, miután megözvegyült.
Anyósoddal 43 csodálatos évet töltöttek együtt, boldogok voltak, és ez jó. Aztán anyósod meghalt. Te meg elvárnád, hogy apósod soha többé ne kezdjen új életet? Elvárnád, hogy ne legyen boldog, és megkeseredett vénemberként tengesse a napjait?
Szerintem egy kicsit prűd vagy, Kérdező, illetve nagyon a "szokás" hatása alatt állsz. Éppen ideje, hogy ezek az avítt, "illendő" szokásokvégre megváltozzanak!
Asszem a házassági eskü is valami olyasmi, hogy "míg a halál el nem választ". Tehát semmi olyat nem mondanak, hogy "örökre boldogtalan akarok maradni a halálod után". Ez ellentétes a józan ésszel, de sajnos ebben a prűd és ultrakonzervatív országban gyakorlatilag mindenkitől elvárják, hogy egész életére boldogtalan legyen. Ez az igazán szomorú...
Veletek lakik az apósod? Ha nem, semmi közöd hozzá hogy kivel mit csinál. Nem értem miért nem a saját dolgoddal foglalkozol!!!
Te vagy gusztustalan, nem ő!
Nem azt várnám el, hogy boldogtalan legyen csak miért ilyen hamar? Na mindegy. Látom most már bármit írhatok.
Talán tényleg valami okot keresek amivel bánthatom, mert a fiával és velem is hosszú éveken át szemétül viselkedett. Egy biztos ő csak magára gondolt mindig .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!