Ez most mi? Amikor anyósom meghalt 1 éve apósom rá 3
hónappal már egy másik nővel (nénivel) flörtölt,
később össze is jöttek.
Figyelt kérdés
Számomra azért gusztustalan mert amíg élt anyósom állandóan azt hallgattam, hogy ők már 43 éve ismerik egymást, azóta szeretik egymást. Legendás történeteket hallgattam kettejük hatalmas szerelméről. Én meg sosem értettem minek mondják el újra meg újra.
Apósom meg amikor összejött az új nénivel azt hallgattam, hogy nem is tudom miket művel ő az ágyban.
Fúj!!
A saját gyerekeivel is képes volt összeveszni az új "szerelme" miatt akik próbálták a megdöbbenésüket megfogalmazni később rávilágítani, hogy lehet, hogy némi érdek is működteti a kapcsolatot. Gusztustalan ez az egész. Szerintetek is az vagy csak nekem?
Nem túl szép, de kit érdekel egy após? Ott a párod törődj vele, ha neki is szemet szúrt esetleg akkor törődjetek bele, nem fog megváltozni miattatok.
2009. aug. 4. 08:49
2/60 anonim válasza:
Én egy nagyon konzervatív ember vagyok, mégsem látok ebben semmi rosszat. Mit kellene tennie? A falat bámulni élete hátralévő részében? Sajnos az anyósodat már semmi sem hozza vissza és biztos, hogy az anyósod sem akarná, hogy a férje magányosan élje le az életét. Nálunk is volt a faluban egy 60 év körüli hölgy, akinek meghalt a férje, rá fél évre férjhez ment. Ezzel mi a gond? Nem csal meg senkit, csak szeretne boldog lenni. Most ha otthon búslakodik jobb lenne az élete? Nem. De így sokkal jobb neki. Egy élete van mindenkinek és ha már egyszer elvesztette a párját, ő is haljon meg vele szó szerint? Nem biztos, hogy én képes lennék újra kezdeni valaki mással, de miért ítélném el, aki ezt teszi? Valószínűleg apósodnak is nagyon fáj ez a hatalmas vesztegség, de jól tudja, hogy már semmi sem hozhatja vissza a feleségét. Szerinted mi a gusztustalan ebben? Ha a szexet beszélik mások előtt, az tényleg furcsa...az írásodból nem tudtam kivenni pontosan, hogy ezzel kapcsolatban mit mondtál, de egyébként a kapcsolatot nem ítélem el. Kik vagyunk mi, hogy ebbe beleszóljunk? Az más, ha valaki házas, de a te apósod már sajnos nem az!
2009. aug. 4. 08:51
3/60 anonim válasza:
Ha 43 évig nem egyedül élsz, akkor utána a pokol lehet a magány.Hagyjátok, ha boldog.Azért mert idős, még nem kell elásnia magát élve.
Másrészt, ha érdek működteti is a kapcsolatot, nem tehettek semmit, legfeljebb elmérgesítitek a kapcsolatotokat.
2009. aug. 4. 08:58
4/60 anonim válasza:
Fél a magánytól ez természetes és ezért keresett mát attól még a volt feleségét nem felejtette el hisz vele élte le az életét egyszerűen csak nem akar egyedűl maradni ebben semmi rossz nincs sőt örűlnötök kéne hogy,boldog!
2009. aug. 4. 09:01
5/60 anonim válasza:
Én is azt akartam éppen hozzátenni, hogy 43 év együttélés után borzasztó lehetett neki egyedül. Ti miért vagytok ennyire ellene az ő boldogságának? Örülni kellene, hogy végre talán kilábal a magányból, a fájdalomból. Attól nem lesz senki jobb ember, hogy egy életen keresztül gyászol...nem azt mondom, hogy ne adja meg a feleségének a tiszteletet, de ezzel a kapcsolattal abszolút nem gyalázza meg az emlékét. Mi ebben a gusztustalan? Rosszul eshet apósodnak, ha így álltok hozzá és ezt már meg is mondtátok neki...
Második válaszoló
2009. aug. 4. 09:04
6/60 A kérdező kommentje:
De 3 hónap után? Én még csak 10 éve vagyok házas de a férjemet nem úgy gyászolnám, hogy bebújnék 3 hónap után más férfi ágyába.
2009. aug. 4. 09:05
7/60 A kérdező kommentje:
El sem viselném más érintését.
2009. aug. 4. 09:06
8/60 anonim válasza:
De mindenki más és te sem tudhatod, hogy hogy gyászolnál, amíg bele nem jutsz, mert az egy olyan borzasztó állapot lesz, hogy nem tudod most, hogy akkor mit tennél. Neki szüksége volt valaki, mert addig sosem volt magányos és az új párja enyhítte a fájdalmát. Ez nem azt jelenti, hogy elfelejtette a feleségét. Ebben nincs semmi rossz. Én csodálom, hogy viszonylag könnyen átjutott ezen a nehéz időszakon. Ennek csak örülni lehet. Biztos, hogy jól esne neki, ha azt látná, hogy ti is elfogadjátok az új párját ahelyett, hogy így álltok hozzá. Ez a pökhendiség mihez vezet? Miért akarjátok egy felnőtt embernek megszabni, hogy "nem, nem lehet barátnőd 3 hónap után, csak 2 év után, mert úgy szokás"?
2009. aug. 4. 09:09
9/60 A kérdező kommentje:
És hangsúlyozom az egész a szexre lett kihegyzve nála. Mintha a fiatalokkal akarna versenyezni. Hogy ő mennyit bír. És nem csak neki van gyásza hanem a fiának is aki az én férjem. Neki legyen természetes, hogy alig halt meg az anyja az apja teljesen megváltozik.
2009. aug. 4. 09:10
10/60 A kérdező kommentje:
Pökhendi? Nálunk volt 1 hónapot a temetés után. Főztem rá mostam rá. És hogy miért nem természetes ez nekem ,hogy megtegyem mert amikor meg élt anyósom csak rosszat mondtak a hátam mögött rám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!