Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most mi? Amikor anyósom...

Ez most mi? Amikor anyósom meghalt 1 éve apósom rá 3 hónappal már egy másik nővel (nénivel) flörtölt, később össze is jöttek.

Figyelt kérdés

Számomra azért gusztustalan mert amíg élt anyósom állandóan azt hallgattam, hogy ők már 43 éve ismerik egymást, azóta szeretik egymást. Legendás történeteket hallgattam kettejük hatalmas szerelméről. Én meg sosem értettem minek mondják el újra meg újra.

Apósom meg amikor összejött az új nénivel azt hallgattam, hogy nem is tudom miket művel ő az ágyban.

Fúj!!

A saját gyerekeivel is képes volt összeveszni az új "szerelme" miatt akik próbálták a megdöbbenésüket megfogalmazni később rávilágítani, hogy lehet, hogy némi érdek is működteti a kapcsolatot. Gusztustalan ez az egész. Szerintetek is az vagy csak nekem?

2009. aug. 4. 08:39
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
89%

valszeg az "új" néni eddig ismegvolt, csak lapított. szerintem. ennyire hirtelen, egy ilyen intenzív kapcsolat több, mint gyanús, de a férjed nem dönthet az apósod helyett, hogy ő hogyan gyászoljon.

egy ideig ne tartsátok vele a kapcsolatot, amíg lehiggadnak a kedélyek.

2009. aug. 4. 09:48
 32/60 anonim ***** válasza:
55%

De akkor is az apósod felnőtt ember azt csinál amit akar!!!

Ne legyél már hárpia!!!

2009. aug. 4. 09:49
 33/60 A kérdező kommentje:
De 3 hónap után? Én még csak 10 éve vagyok házas de a férjemet nem úgy gyászolnám, hogy bebújnék 3 hónap után más férfi ágyába.
2009. aug. 4. 09:50
 34/60 A kérdező kommentje:
nem értem miért jelent meg ez a válasz mégegyszer
2009. aug. 4. 09:53
 35/60 anonim ***** válasza:
87%

Én teljes mértékben megértelek! A gyász maga eleve nehéz dolog. A férjed elveszítette az édesanyját, apósod pedig élete párját, akihez 43 év kötötte.

Ez a 3 hónap tényleg kevés. Nekem már az eleve gyanús, amikor valaki valamit nagyon bizonygat, ódákat zeng róla: mint írtad, jelen esetben az ő szerelmükről. Okos ember azzal sem dicsekszik, amije van, más pedig azzal is, amije nincs... Én azt vallom, hogy a boldogságot megélni kell, nem beszélni róla. Persze azt is kell, de nem mindenkinek, és nem százszor.

A három hónap másnak arra sem elég, hogy magához térjen a gyász okozta sokkból.

Nekem tavaly a nagymamám halt meg, 52 év tényleg nagyon szép házasság után, a nagypapám borzasztóan szenvedett a magánytól, de amikor egy szintén özvegy idős férfi azt tanácsolta neki, hogy felejtse el a nagymamámat, nem tért magához a felháborodástól. Fél évvel később követte nagymamámat...

De nem mindegyik férfi ilyen. Ők szerintem nehezebben viselik a magányt, és hamarabb keresnek maguknak új társat. A három hónap akkor is kissé furcsa... Keressen új párt, de azért a tisztességes gyászidőt meg kellett volna várni. Ti nem tudtok mit tenni: törődjetek bele, ha boldog, legyen az. Tényleg jobb, mintha pl. inni kezdett volna. Az, hogy nálatok volt 1 hónapot, míg a lányának nem jutott eszébe, téged dicsér, de ne emlegesd fel. Aki érintett, úgyis tudja, és elismerik. Ha terhes számodra az, amiről beszél, akkor szólj neki, hogy hagyja abba, vagy próbáld kerülni az olyan szituációt, amikor alkalma van kitérni a szexuális életére.

Kitartást!

2009. aug. 4. 09:57
 36/60 anonim ***** válasza:
97%
de várj, ha ez lassan egy éve történt (anyósod egy éve halt meg, az após meg rá 3 hónapra becsajozott), akkor hogyhogy most okoz ez akkora problémát? mármint történt valami extra abban az egy évben, hogy most bukott ki belőled?
2009. aug. 4. 09:59
 37/60 A kérdező kommentje:

Nem azt várnám el, hogy boldogtalan legyen csak miért ilyen hamar? Na mindegy. Látom most már bármit írhatok.

Talán tényleg valami okot keresek amivel bánthatom, mert a fiával és velem is hosszú éveken át szemétül viselkedett. E

2009. aug. 4. 10:03
 38/60 A kérdező kommentje:

Erre a honlapra most találtam és ezeket a gondolatokat senkinek nem mondtam csak a férjemnek. És mai napig nem tudok rájönni hogyan álljak ehhez az egészhez. Megkérdeztem itt, mert részrehajlás nélkül feleltek rá.

Tudom, hogy elég sok bennem a düh és sokmindent nem kellett volna hagynom. Mindig befogtam a szám, illendően viselkedtem, próbáltam megfelelni az elvárásuknak. Én hülye. Ők meg megpróbáltak beleszólni az életünkbe a kezdetektől fogva.Azokat az elvárásokat magukkal szemben sem tartották be. És lehet ezért hitetlenkedem..

2009. aug. 4. 10:09
 39/60 A kérdező kommentje:
Kíváncsiak vagytok a folytatásra?
2009. aug. 4. 10:12
 40/60 anonim ***** válasza:
100%
Győzd le a dühödet és csak magatokra koncentrálj mielőtt rámegy a házaságotok....és neked sem jó így élni
2009. aug. 4. 10:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!