Ez most mi? Amikor anyósom meghalt 1 éve apósom rá 3
hónappal már egy másik nővel (nénivel) flörtölt,
később össze is jöttek.
Figyelt kérdés
Számomra azért gusztustalan mert amíg élt anyósom állandóan azt hallgattam, hogy ők már 43 éve ismerik egymást, azóta szeretik egymást. Legendás történeteket hallgattam kettejük hatalmas szerelméről. Én meg sosem értettem minek mondják el újra meg újra.
Apósom meg amikor összejött az új nénivel azt hallgattam, hogy nem is tudom miket művel ő az ágyban.
Fúj!!
A saját gyerekeivel is képes volt összeveszni az új "szerelme" miatt akik próbálták a megdöbbenésüket megfogalmazni később rávilágítani, hogy lehet, hogy némi érdek is működteti a kapcsolatot. Gusztustalan ez az egész. Szerintetek is az vagy csak nekem?
Jobb lenne,ha nálatok lakna,neked kellene gondoskodni róla,-mert ugye ebben a korban egy férfi már nehezen látja el magát-, örülj,hogy talált magának valakit, aki leveszi a terhet a válladról. gyébként honnan tudod,hogy az anyósoddal a halálos ágyán mit beszélt meg a papa? Lehet,hogy kérte,ne maradjon egyedül,ők ismerték egymást.Vagyon, örökség nincs,tehát nem fúződik semmi érdek apósod élettársának megjelenéséhez. Az öregeknek már nincs sok idejük,hagyd,hogy úgy élje az életét,ahogyan ő akarja.Eddig 1 kommentedben sem írtad,gogy mi a véleménye a férjednek,csak azt,hogy gyászolja az anyukáját. Más egy anya,és más egy feleség elvesztése. Nem hiszem, hogy a te dolgod lenne elitélni apósod viselkedését.Pontosan tudod,hogy hogyan élték meg azt a 43 évet?hiszen te csak 10 éve kerültés a családba.A kérdésedben azt írtad,hogy anyósod 1 éve halt meg és apósod rá 3 hónapra találta meg azt a nőt,akivel hátralévő életét együtt képzelte el.Akkor most 15 hónap,vagy 3??
2009. aug. 4. 10:14
42/60 anonim válasza:
jaaa. értem. pont emiatt vagy dühös, mert igazságtalannak érzed, hogy ők beleszólhattak a ti életetekbe, most viszont az após nem engedi ugyanezt visszafelé.
nem bántásból, de szerintem az anyós is igen ludas volt a beleszólásba, de ő ugye már nincs köztetek.
az is lehet, hogy az anyós volt az uralkodó a régi házasságban, és az após most tombolja ki magát, most élvezi az életet. és ő volt (anyós), aki feszt hangoztatta, hogy milyen csodálatos ez a házasság, meg a 43 év stb stb. lehet, hogy neki az volt, de az apósod lehet, hogy nagyon nem így gondolta már jó ideje. csak rábólintott mindenre.
szerintem azóta nem is szól bele senki az életetekbe nem? :)
2009. aug. 4. 10:17
43/60 A kérdező kommentje:
A nőről kiderült férjnél van és 5 felnőtt gyereke.( nem cigány) Otthonról összecsomagolt és elköltözött apósomhoz. Aztán pár hétre rá az egyik nagyra nőtt fia az édesanyja után ment és könyörgött, hogy jöjjön haza mert hiányzik az unokáknak hiányzik a férjének . A kapu előtt beszélt befelé mert a néni még az ajtót se volt hajlandó kinyitni a saját fiának. Aztán amikor már több napon keresztül nem volt hajlandó a saját családjával beszélni a néni fölhívták a férjemet, hogy ha tud segítsen. Jelezném nem apósom gyerekei nem fogadták el a kapcsolatukat. férjem kultúráltan beszélt pár szót apósomékkal és összehozott egy találkozót. A történet vége, hogy amikor a néni találkozott a családjával sírva borult a férje nyakába. Apósom meg ott állt a piros rózsacsokrával. Na akkor most ez is normális?
2009. aug. 4. 10:25
44/60 anonim válasza:
erre mondják, hogy szívás.
de mostmár próbálj megbocsátani az apósodnak, neki sem lehetett könnyű.
2009. aug. 4. 10:27
45/60 anonim válasza:
Ez az egész nem normális de úgy sem tudsz mit csinálni velük max elmondod a véleményed és csak vita lesz belőle!Nyugodj meg és beszéld ki magadból a mérgedet jobb lesz neked is és a családodnak is!Erre jó ez az oldal!
2009. aug. 4. 10:30
46/60 A kérdező kommentje:
AZ HOGY LÁTOM HOGY GYÖTRŐDÖTT A FIA, HOGY ELVESZÍTETTE AZ ANYJÁT AZ APJA MEG EGY QRÓ GÉP LETT.
2009. aug. 4. 10:30
47/60 A kérdező kommentje:
A 10.14-esnek: 1 éve halt meg anyósom és RÁ 3 hónapra már más feküdt anyósom párnája közt.
A 10.17-esnek: igen valószínű kifelé működött a színház a házasságukban és valójában pedig az van amit utánna tapasztaltunk
2009. aug. 4. 10:34
48/60 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért mennek el a volt válaszaim. Nem én csinálom.
2009. aug. 4. 10:35
49/60 anonim válasza:
Nalátod ez a lényeg és kezded megérteni már te is:)
2009. aug. 4. 10:36
50/60 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, mindegyik jó volt valamire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!