Mi a véleményetek arról, ha valaki nem teljesíti egy haldokló végakaratát?
Az illető egy jóbarátom,akinek az anyukája 2 hónapja húnyt el rákban.A néni kérése az volt,hogy hamvasszák el,mert az szerinte egyszerűbb,tisztább,stb,lényeg,hogy ő ezt szerette volna.A jóbarátom pedig miután meghalt a néni nem volt hajlandó elhamvasztatni,sőt előre mindent lerendezett a koporsós temetéssel kapcsolatban,de a kórházban meg bólogatott,mikor az anyukája a hamvasztást kérte tőle.
Szóval koporsós temetés lett,de olyan csicsás volt a koporsó,hogy hát nem is tudom,pedig a néni maga is egyszerű kis asszonyka volt. Szerintetek nem illett volna az édesanyja utolsó kívánságát teljesíteni? Szerintem ez az egész cécó a külvilágnak szólt,nem a néninek.Mert ha a néninek szólt volna,akkor elhamvasztják!
Kérdező. A válaszom a kérdésedre született. Az utána következő 6 oldalt nem kell elolvasnia senkinek, itt a kérdésre válaszolunk.
Ezek után olvasd vissza a válaszod és gondolkodj el, hogy kinek a stílusával van a baj. Majd játszd tovább a mártírt, ha jól esik...
A nagymamám még él szerencsére, de már átbeszéltük ezeket a dolgokat, és kérte, hogy a beton kockát, ahová leteszik az urnát béleltessem ki vörös bársonnyal, mert ő látta egy temetésen, és így akarja! Én meg fogom tenni, mert nincs rá okom, hogy ne tegyem!
Én is mondtam már a férjemnek, ha egyszer meghalok, akkor hamvasszanak el, és szórjanak szét.. én ezt szeretném, mivel rosszul érzem magam kis, szűk helyeken, ezért szeretném ezt, hiába tudom, hogy akkor már mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!