Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki nem teljesíti egy haldokló végakaratát?

Figyelt kérdés

Az illető egy jóbarátom,akinek az anyukája 2 hónapja húnyt el rákban.A néni kérése az volt,hogy hamvasszák el,mert az szerinte egyszerűbb,tisztább,stb,lényeg,hogy ő ezt szerette volna.A jóbarátom pedig miután meghalt a néni nem volt hajlandó elhamvasztatni,sőt előre mindent lerendezett a koporsós temetéssel kapcsolatban,de a kórházban meg bólogatott,mikor az anyukája a hamvasztást kérte tőle.

Szóval koporsós temetés lett,de olyan csicsás volt a koporsó,hogy hát nem is tudom,pedig a néni maga is egyszerű kis asszonyka volt. Szerintetek nem illett volna az édesanyja utolsó kívánságát teljesíteni? Szerintem ez az egész cécó a külvilágnak szólt,nem a néninek.Mert ha a néninek szólt volna,akkor elhamvasztják!

2012. szept. 27. 02:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
11%

Kérdező. A válaszom a kérdésedre született. Az utána következő 6 oldalt nem kell elolvasnia senkinek, itt a kérdésre válaszolunk.

Ezek után olvasd vissza a válaszod és gondolkodj el, hogy kinek a stílusával van a baj. Majd játszd tovább a mártírt, ha jól esik...

2012. okt. 16. 12:57
 62/69 A kérdező kommentje:
Hiányos infókból könnyű ítélkezni,mert gondolom most is nehezedre esett végigolvasnod amit írtam...egyszerű...
2012. okt. 16. 13:30
 63/69 A kérdező kommentje:
Hogy mentem volna el te szerencsétlen,mikor csak annyit írt ki,hogy meghalt a néni,de időpontot helyszínt nem közölt! Jajj Istenem de sötét emberek vannak itt!
2012. okt. 16. 13:31
 64/69 A kérdező kommentje:
A kisujjamból kellett volna kiszopnom,hogy mikor és hol lesz a temetés? leírtam hogy miután olvastam,hogy meghalt a néni írtam a barátomnak hogy mikor hol lesz a temetés,szeretnék ott lenni,stb...de nem válaszolt.mi ebben a nem tiszta? pfff
2012. okt. 16. 13:33
 65/69 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van,nem tudhattad,ő pedig nem válaszolt.A sértettséged jogos,ezért hagyd a fenébe ezt az embert.A néninek a sírját látogasd,ha ez megnyugvást okoz,de továbbra is azt gondolom,hogy nem lehet beleszólni abba,hogy valaki miként temeti el a hozzátartozóját.Az én problémám az volt csak,hogy ilyen dolgot nem írok ki egy kérdezős oldalra.Ez az ember nem tartott téged a barátjának,mert ha annak tartott volna,akkor nem mulasztja el közölni a temetés időpontját.Ennek értelmében nem érdemelt meg téged.Lépj tovább,próbálj megnyugodni.
2012. okt. 16. 18:59
 66/69 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy ezt értelmesen is sikerült megbeszélni.Igen,talán nem ez az oldal az,ahol ezt meg kellett volna tárgyalnom!
2012. okt. 16. 21:31
 67/69 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint eszem ágában sem volt bántani téged.Maximálisan megértem,hogy csalódtál,a fájdalmadat is megértem,csak hát annyira mérges voltál,hogy nem láttál a dühtől.Sajnálom ami veled történt.
2012. okt. 17. 06:59
 68/69 anonim ***** válasza:

A nagymamám még él szerencsére, de már átbeszéltük ezeket a dolgokat, és kérte, hogy a beton kockát, ahová leteszik az urnát béleltessem ki vörös bársonnyal, mert ő látta egy temetésen, és így akarja! Én meg fogom tenni, mert nincs rá okom, hogy ne tegyem!

Én is mondtam már a férjemnek, ha egyszer meghalok, akkor hamvasszanak el, és szórjanak szét.. én ezt szeretném, mivel rosszul érzem magam kis, szűk helyeken, ezért szeretném ezt, hiába tudom, hogy akkor már mindegy..

2012. nov. 17. 18:37
 69/69 anonim ***** válasza:
0%
Ásd ki és hamvazd el te. :D
2014. dec. 23. 06:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!