Ti mit lépnétek erre?
Tegnap iszonyúan összevesztem a férjemmel. Történt ugyanis: kislányunk a tegnapi nap iszonyatosan hisztis volt. Ilyen hisztit még életében nem vágott,mint tegnap, üvöltött ok nélkül, beduzzogott,csapkodott,és hasonlók. /Alapvetően egy átlagos gyerek, néha nagy ritkán bemakacsolja magát, de semmi extra. Három éves lesz decemberben./ Egész nap ezt csinálta, mikor férjem hazajött,na akkor még jobban előadta magát (iszonyat apás,s rátesz apának egy lapáttal mindenre). Ordított torka szakadtából,s még két krokodilkönnyet is kipréselt. Kérdi Tőle Apa, h mi a baj? Anya bántott talán?-erre a gyerek: Igen,bántott. Apa: Felpofozott???!!!- Gyerek: Igen!. (hozzá nem értem egy újjal se,nem szokásom, inkább kiabálok,minthogy megütném,szerintem az nagyobb "bántás",ha leordítják a fejed) Na erre a férjem meg letette a gyereket,s nekem állt, hogy mi a f***t képzelek magamról,majd ő mindjárt rám csap egy akkorát,h be***k,meg ott maradok. Meg nemhogy eltaka***k,meg ilyenek. Erre én: Álljál már le, hozzá se nyúltam,de tudhatnád! Mindig ez van, beuszítod,h megvertem,erre bólogat, holott nem is úgy van! (minden alkalommal mikor pityereg,v nyafi van,apa elkezdi neki,h anya biztos bántott, ugye? megpofozott ugye? a gyerek meg bólogat,h igen. Utána kérdi h anya nem pofozott meg igaz? a gyerek bólogat,h igen, nem pofoztam meg,de nekem jön)
Erre,h mondtam neki ezt,még jobban kiakadt,h mit hazudozok össze-vissza, majd mindjárt megver,meg agyonver. Mondom neki,h egyszer üss meg,akkor láttál engem is meg a gyereket is utoljára. Erre kiakadt,s már emelte a kezét,de hirtelen visszafogta magát,s ordítani kezdett,h soha! Majd a gyerek marad vele, én meg takarodhatok a p***ába, de gyerek nélkül! Na ez ment vagy két órán keresztül... aztán este meg jön nekem nyalizni,h így szeretlek,meg úgy szeretlek,meg elvárja,h csináljak neki kaját,meg mindent...
teljesen kifordult magából,s nem értem mi lehet a baja velem...
És ha a testvéred külföldön dolgozik, oda nem tudnál elhúzni?
Bár szerintem is az otthon a legjobb megoldás, ők már "tapasztaltak" az ilyen ügyekben.
Szerintem is menekülj, egy ilyen embertől nem várhatsz semmi jót a jövőben.
Szomorú helyzetben vagy, remélem sikerül valahogy megoldanod. Ha van lehetőséged, akkor a telefonoddal vagy bármi mással titokban vedd fel a fenyegetéseit. Gondolom mindent tagadna más ember előtt, de így tudod bizonyítani, hogy okkal menekültél el és a gyerek is jobb helyen van nálad. Vigyázz, le ne bukj, nehogy mégjobban beinduljon.
Kitartást!
hülyeség lenne, ha most lapítanék mint az a bizonyos a fűben? Nem akarom a vitát szítani,nem akarom,h most lássa,h el akarok menni. Próbálok nyugodt maradni,h minél hamarabb kiverje a fejéből,h ezek miatt elmehetek. S ha lenyugszik,lelépek...
A testvéremhez nem tudok külföldre menni,mert most csak pár hetet van kint, jön is vissza. Üzleti úton van csak. Hozzájuk költözni vészesen,de megoldható lenne, bár most lesznek elegen, jön egy 3as ikrek egy hónap múlva születnek. Bár tudom,nem mondanának nekem nemet soha,s úgy is csak kis időről lenne szó,míg talpra állok..
Nem leszek ezzel a véleménnyel szimpi nektek, de szerintem nagyon gyerekes mindkét szülő viselkedése.
A gyerek felhasználása egymás elleni vitában szerintem.
Soha nem is szabadna uszítani a másik ellen akkor sem, ha nem jönnek ki szülők.
én egyetértek az utolsóval, most olvastam cégig a véleményeket és akartam megírni a sajátom. a férjed szmámomra is ijesztő, én is megvárnám, amíg lenyugszik és elmennék. nem hiszem el, h te és a kislány boldogok és kiegyensúlyozottak vagytok ebben a légkörben. uakkor az, ahogy a gyereket beonjátok, ahogy az apja kérdezgeti őt, h megverted-e, majd pedig te is(valószínűleg csak tesztképpen, de ettől még megteszed), h" apa ugye jól megvert, jól elvert téged?". hát ti nem vagytok normálisak. nem igaz, h nem érzitek, mennyire torz és beteg dolog ez, ilyen kérdéseket szegezni egy 2.5 éves kislánynak, csak azért mert ti ketten a férjeddel folyamatosan harcban álltok és felváltva bizonygattok vmit egymásnak (nevezetesen, h tökmindegy, mit kérdeztek, a kislány "igen"-nel válaszol. így van, de amit csináltok, akkor is káros, egyáltalán, h lehet ez folyamatosan téma otthon?)
ugye nem volt olyan, h nagyon megverted volna a kislányt? ha nem, akkor lépj le, mert a férjeddel gondok vannak
miért kell mindent elhinni egy 3 éves kisgyereknek???Nálunk is hazudós az 5 éves fiam de sose vettük komolyan,le lehet szűrni mikor mondanak igazat.
HA nekem a dolgaimat elvenné a férjem kapásból rendőrséget hívnák,mi köze a bankkártyádhoz,pénzedhez.....Mi az hogy bezár a lakásba!!!
Szerintem is egy otthonba menj ott biztonságba vagy!!!
kérdező ne haragudj de annyira hülyén viselkedsz hogy az nekem fáj.
eldugja a kulcsot meg a kártyát :D hahaha hát gondolom akkor kellett volna lelépni amikor nem volt otthon, de mindegy... tűrjed csak el akkor...jó mulatást :-(((
28. Nem hiszem el, hogy vannak még ennyire korlátolt emberek, mindig meg kell lepődjek, hogy mennyien.....
A kérdező abban hibázott (bár nem tudom írt-e olyat), hogy esetleg kiabált a gyerekkel. De akkor is így kell lereagálni a férjenek? Szerinted ez normális viselkedés, ahogy a férj reagál? Atyaúristen, nem hiszem el, hogy ilyen gondolkodású emberek léteznek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!