Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit lépnétek erre?

Ti mit lépnétek erre?

Figyelt kérdés

Tegnap iszonyúan összevesztem a férjemmel. Történt ugyanis: kislányunk a tegnapi nap iszonyatosan hisztis volt. Ilyen hisztit még életében nem vágott,mint tegnap, üvöltött ok nélkül, beduzzogott,csapkodott,és hasonlók. /Alapvetően egy átlagos gyerek, néha nagy ritkán bemakacsolja magát, de semmi extra. Három éves lesz decemberben./ Egész nap ezt csinálta, mikor férjem hazajött,na akkor még jobban előadta magát (iszonyat apás,s rátesz apának egy lapáttal mindenre). Ordított torka szakadtából,s még két krokodilkönnyet is kipréselt. Kérdi Tőle Apa, h mi a baj? Anya bántott talán?-erre a gyerek: Igen,bántott. Apa: Felpofozott???!!!- Gyerek: Igen!. (hozzá nem értem egy újjal se,nem szokásom, inkább kiabálok,minthogy megütném,szerintem az nagyobb "bántás",ha leordítják a fejed) Na erre a férjem meg letette a gyereket,s nekem állt, hogy mi a f***t képzelek magamról,majd ő mindjárt rám csap egy akkorát,h be***k,meg ott maradok. Meg nemhogy eltaka***k,meg ilyenek. Erre én: Álljál már le, hozzá se nyúltam,de tudhatnád! Mindig ez van, beuszítod,h megvertem,erre bólogat, holott nem is úgy van! (minden alkalommal mikor pityereg,v nyafi van,apa elkezdi neki,h anya biztos bántott, ugye? megpofozott ugye? a gyerek meg bólogat,h igen. Utána kérdi h anya nem pofozott meg igaz? a gyerek bólogat,h igen, nem pofoztam meg,de nekem jön)

Erre,h mondtam neki ezt,még jobban kiakadt,h mit hazudozok össze-vissza, majd mindjárt megver,meg agyonver. Mondom neki,h egyszer üss meg,akkor láttál engem is meg a gyereket is utoljára. Erre kiakadt,s már emelte a kezét,de hirtelen visszafogta magát,s ordítani kezdett,h soha! Majd a gyerek marad vele, én meg takarodhatok a p***ába, de gyerek nélkül! Na ez ment vagy két órán keresztül... aztán este meg jön nekem nyalizni,h így szeretlek,meg úgy szeretlek,meg elvárja,h csináljak neki kaját,meg mindent...

teljesen kifordult magából,s nem értem mi lehet a baja velem...

2012. szept. 26. 13:27
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

"Az összes pénzt elveszi ilyenkor a kapukulcsokkal együtt,elveszi a kocsikulcsokat,a bankkártyám,s tegnap este még az utazótáskát is elvitte az anyjáék."

A pokolba is, ne legyél már idióta! A férjed nem az anyád vagy az apád, és te nem 14 éves vagy, hogy megtilthassa, hogy elmenj. Hogy meri a bankkártyád elvenni? Nem látod, hogy egy állattal állsz szemben? Ez is egy formája az erőszaknak, amit csinál, ha nem fizikai is. Azonnal menj vissza anyukádhoz a gyerekeddel együtt. Nincs mese, minél később lépsz, annál nagyobb baj lesz. Ne higgyj a férjednek, ha fenyegetőzik.

2012. szept. 26. 13:49
 12/37 Ditta323 ***** válasza:
100%
Ha elrak előled mindent, bezár a lakásba akkor hívd fel a rendőrséget, hogy megfosztottak titeket a személyi szabadságotoktól. Biztos nem tűrném el a viselkedését.
2012. szept. 26. 13:49
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha félsz tőle, akkor bármilyen kevés cuccal menekülj, de semmiképp se édesanyádhoz vagy ismerősökhöz, mert ott tuti megtalál. Itt a gyakorin ajánlotta valaki egy kérdezőnek a következő otthont, itt jól el lehet bújni és segítenek a válás elindításában:

Szent Miklós Szeretetotthon és Menedékház

4233 Balkány, Ságvári u. 33.

Tel.: (42) 361-608

A kérdező azt írta akkor, hogy segítettek megoldani a problémáját.

Sok sikert és kitartást!

2012. szept. 26. 13:51
 14/37 anonim ***** válasza:
8%

Akármilyen is, az látszik, hogy a gyereke fontos neki, minden áron megvédi. Lehet, hogy fordított esetben te is a gyereknek hinnél.

De amúgy szerintem csak stresszes volt és még otthon is a ti óbégatásotokat kellett hallgatnia, kiakadt.

Ha meg nem egyszeri eset, máskor is volt ilyen ideges, akkor mit keresel mellette?

2012. szept. 26. 13:52
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lépsz le akkor, ha nincs otthon és nem sejti a dolgot?
2012. szept. 26. 13:53
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Békülj ki vele -színleg-,azért, hogy a cuccaidat visszakaphasd és ha visszahozta a cuccaidat, nem baj akármekkora béke-love-happy van, húzz el onnan anyudhoz.És vissza se nézz!

Az a pasas egy nap vagy szétver, mint hülye gyerek a fakockát, vagy elvágja a torkod!Előbb utóbb tuti bekattan!!

Menekülj amíg még van mivel!

Abban meg ne bízz, hogy majd megbeszélitek és helyrejön!

Lósz.rt!Az ilyenek tényleg nem változnak!

2012. szept. 26. 13:56
 17/37 A kérdező kommentje:
most azon vagyok,ahogy írtátok páran,h csituljon a dolog, és le tudjunk lépni a nyugiban szó nélkül. Akkor majd míg dolgozik,összeszedek pár dolgot,beülök a kocsiba, s meg sem állok... még nem tudom hol,de majd kiderül. Anyámnál keresne legelőször,az tény. Igen, ragaszkodik a gyerekhez nagyon. Ez lényegében jó dolog lenne, ha nem így viselkedne velem...
2012. szept. 26. 13:57
 18/37 anonim ***** válasza:
96%

Nem akarlak visszavetni az elhatározásodban. De azzal azért számolj, hogy nem fogja annyiban hagyni a dolgot. Ahol tudja ott fogja az életeteket megkeseríteni és foggal-körömmel fog harcolni a kislányért.

Egyébként is agresszív vagy csak akkor ha a kislányról van szó?

2012. szept. 26. 14:00
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs itthon a testvéred, aki meg tudna védeni, addig inkább szerintem otthonba menekülj, és édesanyádnak se mond el, hogy hova. Olvastam, hogy ezt szokták ajánlani, hogy a családtagok se tudjanak róla, hogy hol vagy, így még véletlen sem derülhet ki, jobban meg tudod védeni magad. Mindenesetre kérdezd meg az otthont, hogy ők mit ajánlanak, mit tegyél, ha nincs is rájuk szükséged, biztos tudnak tanácsot adni. Persze úgy, hogy a férjed ne tudja visszakeresni,hogy hova telefonáltál eltünésed előtt, szóval fülkéből hívd v ilyesmi. Nagyon durva, de mindent meg kell tenni a védelmetek érdekében:(
2012. szept. 26. 14:02
 20/37 A kérdező kommentje:
Alapvetően én nem igazán tudtam kihozni a sodrából soha. Más már fel tudta bosszantani,de nem olyan szinten,h birokra keljen. Viszont a gyerek...érte tudom, bármire képes...de könyörgöm, én mégiscsak az anyja vagyok!
2012. szept. 26. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!