Ti mit lépnétek erre?
Tegnap iszonyúan összevesztem a férjemmel. Történt ugyanis: kislányunk a tegnapi nap iszonyatosan hisztis volt. Ilyen hisztit még életében nem vágott,mint tegnap, üvöltött ok nélkül, beduzzogott,csapkodott,és hasonlók. /Alapvetően egy átlagos gyerek, néha nagy ritkán bemakacsolja magát, de semmi extra. Három éves lesz decemberben./ Egész nap ezt csinálta, mikor férjem hazajött,na akkor még jobban előadta magát (iszonyat apás,s rátesz apának egy lapáttal mindenre). Ordított torka szakadtából,s még két krokodilkönnyet is kipréselt. Kérdi Tőle Apa, h mi a baj? Anya bántott talán?-erre a gyerek: Igen,bántott. Apa: Felpofozott???!!!- Gyerek: Igen!. (hozzá nem értem egy újjal se,nem szokásom, inkább kiabálok,minthogy megütném,szerintem az nagyobb "bántás",ha leordítják a fejed) Na erre a férjem meg letette a gyereket,s nekem állt, hogy mi a f***t képzelek magamról,majd ő mindjárt rám csap egy akkorát,h be***k,meg ott maradok. Meg nemhogy eltaka***k,meg ilyenek. Erre én: Álljál már le, hozzá se nyúltam,de tudhatnád! Mindig ez van, beuszítod,h megvertem,erre bólogat, holott nem is úgy van! (minden alkalommal mikor pityereg,v nyafi van,apa elkezdi neki,h anya biztos bántott, ugye? megpofozott ugye? a gyerek meg bólogat,h igen. Utána kérdi h anya nem pofozott meg igaz? a gyerek bólogat,h igen, nem pofoztam meg,de nekem jön)
Erre,h mondtam neki ezt,még jobban kiakadt,h mit hazudozok össze-vissza, majd mindjárt megver,meg agyonver. Mondom neki,h egyszer üss meg,akkor láttál engem is meg a gyereket is utoljára. Erre kiakadt,s már emelte a kezét,de hirtelen visszafogta magát,s ordítani kezdett,h soha! Majd a gyerek marad vele, én meg takarodhatok a p***ába, de gyerek nélkül! Na ez ment vagy két órán keresztül... aztán este meg jön nekem nyalizni,h így szeretlek,meg úgy szeretlek,meg elvárja,h csináljak neki kaját,meg mindent...
teljesen kifordult magából,s nem értem mi lehet a baja velem...
Na erre a férjem meg letette a gyereket,s nekem állt, hogy mi a f***t képzelek magamról,majd ő mindjárt rám csap egy akkorát,h be***k,meg ott maradok.
Ez a mondat után összecsomagoltam volna és elhúztam volna anyámékhoz.Velem igy senki nem beszélhet.
Mellesleg elég gáz lehet a férjed hogy egy 3évesnek hisz.Nekem 2,5évesem van olyanokat behazudik az apjának hogy csak lesek,bár a férjem nem feltételezi rólam hogy a lányunk igazat mond.Ha mégis összetüzésbe kerülünk valami miatt azt is kultúrember módjára megbeszéljük.
Egyetértek elsővel..
Volt hogy már köztünk is volt olyan vita persze hogy olyat mondtunk amit megbántunk később,de ilyet a büdös életbe nem mondana a párom hogy megver!!
Én rég kiraktam volna őt,menjen ahova akar ezek után..
Agyonver persze,jellemtelen ember a párod már bocsánat,de ezek után már csak pár lépés hogy beváltsa a szavait.. Én nem várnám meg!
Ha most különmentek legalább egy időre,eszébe jutna hogy mit veszíthet a felfogásával!
Na én iszonyat ritkán mondok olyat, hogy ne próbáld megoldani a dolgot, hanem költözz, de most én is ezt tanácsolom. A leírt vitában elhangzottak iszonyatosan felbőszítettek.
Valószínűleg a férjed a szép oldalából veszi csak ki a részét a gyerek nevelésnek. Talán megpróbálhatnád, hogy rá hagyod akárcsak egy napra is. Tapasztalja csak ő is meg, hogy nem minden rózsaszín.
Egy kikapcsolódással telt nap után meg te is megkérdezheted a kislányt és neki eshetsz a férjednek.
Nem kell megvárnod az ujabb veszekedést akkor is le tudsz lépni amikkor egy kicsit nyugisabb a légkör, és van autod bank kártyád.
Mellesleg szerintem se várd meg azt amig valoban meg csapkod a férjed mert az elöbb vagy utobb megfog történi.Elég indulatos természete lehet a férjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!