Mit lépnétek erre? Anyós/nagymama kérdés.
Már egy hete tudta anyós,ohgy ma a nagyobbik gyerek náluk lesz. Sajnos igénybe kellett venni őket. A papa nagyon szívesen jött és jól is érezték magukat. Arról volt szó,hogy náluk lesznek,ohgy ne legyen gond az ebéd ( nem mintha nem főztem volna, csak még is könnyebb ha nem kell itt nálunk a papának melengetni). Erre ma mikor jött a papa közte,ohgy anyósom átment a dédihez a szomszéd városba.Így maradt a melegítős kaja. Mikor fél 3kor vissza értem esett le,ohgy végül is itthon maradtak és ették ami volt a hűtőben tegnapról.
Nem igazán tudom most ezt hová tenni. egy délelőttről lett volna szó csupán. Milyen nagymama az ilyen?
Mi a gondod tulajdonképpen? Írod, hogy a gyerekek nem maradtak se éhesen, se felügyelet nélkül.
Az, hogy anyósod átment az anyjához/anyósához, hát nyilván nem azért tette, hogy téged bosszantson, nem gondolod? Ha jól sejtem, a dédi idős lehet már, akármi miatt szüksége lehetett anyósodra...
Nem értem, mi a bajod!
A gyerek nem volt felügyelet nélkül, anyósodnak meg dolga volt.
Gondolom, nem azért ment el az anyjához, hogy téged bosszantson.
Teljesen normális nagymama "az ilyen", unalmasak már ezek az anyósokat szidó kérdések.
Anyósod anyja nyilván öreg, ki tudja, mi baja van, másrészt anyósod is ember, neki is meglehet a maga baja, programja.
TE is lehetnél igazán toleránsabb!
És mi van akkor, ha tényleg akkor kellett átmennie az édesanyjához?
Nem ismerem az anyóst, de szerintem nem bosszantásból tette.
Nem kell ennyire kiakadni ezen, biztos megvolt rá az oka.
Az anyós se tökéletes, de mi sem vagyunk azok, nem kell ezt így felfújni.
Nekem is van anyósom, ennél durvább dolgokat csinál, mégse akadok ki rá.
Ha mindenen így kiakadnék, már rég az idegosztályon lennék.
Anyósnak dolga volt, a felügyeletet megoldották.
Nem kell ebbe többet belelátni!
A dédi tényleg idős, de azért lakik nála egy házaspár, ohgy gondját viselje.....
a gondom csupán az,ohgy meg volt már 1 hete beszélezve.. tegnap este is az volt még,hogy ebédre anyósékhoz mennek... erre ma reggel kiderül,ohgy anyósnak 2halaszthatatlan" látogatni valója van.. holott a házaspárt azért fogadták be albérletbe, mert anyós egyéb teendői miatt nem tud átmenni (igaz nyugdíjas) csak ennyi a gond én arra számoltam,hogy csak a férjem eszik itthon hideget.. a fiam friss meleg kosztot kap.
Továbbra sem értem, mi a baj. A gyerekre volt aki vigyázzon, nem éheztek, mi a gondod?
Anyósodnak meg lehet dolga anélkül is, hogy te engedélyeznéd neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!