Szerintetek, hogyha egy nagymama a szőnyegen játszik a kisunokájával?
??? Miert nem "illene"? Nagyinak csak kotogetni lehet?
Es mit erdekel az teged, hogy "illik"-e? Neked jo, a gyereknek jo, akkor ne foglakozz massal
Csak szeretném megerősíteni magamban,hogy ez nem bohóckodás,hanem játékra tanítás és közben önfeledt kikapcsolódás. A gyerekek mindig mondják,hogy amikor velem játszik,úgy leköti minden és figyeli,hogy mit csinálunk.Lefekvéskor pedig mindig nagyokat alszik.
Elfelejtettem leírni,hogy még csak 9 hónapos,de nagyon ügyes,okos baba.
Nem értem a kérdés lényegét. Milyen opció van még? Ültök az asztalnál és sakkoztok vagy pókereztek?
Bár nincs gyerekem, de amennyire tudom, egy 9 hónapos babával még csak a földön mászkálva lehet pakolni valamit vagy autót tologatni, mást még nem igazán.
Aham, ok., remek vagy. Bár még mindig nem értem, mi értelme a kérdésednek.
Amugy nem te vagy az egyetlen a világon, aki önfeledten játszik a kisunokájával, ha erre akartál kilyukadni...-_-'
Bárcsak az én anyukám lennél :-)
Ő már nem él, de biztos vagyok benne, hogy ugyanezt csinálná mint amit Te. Mennyire örülnék neki, még ha fejetetejére állítaná magát vagy a gyereket ..csak csinálná...de így alakult sajnos:(
Bezzeg a másik nagyi...az ő számára addig volt jó a gyerekkel való játék míg az nem mozgott, lefektette a szőnyegre, ő meg elillant takarítani. Most, hogy feláll, mászik, kúszik...szóval közlekedik a gyerek most már derogál neki "játszani", mert ugye nem marad egy helyben, ezért SUNYIBAN vett egy bébikompot, és inkább abba pakolta be a gyereket amikor nála hagytuk. Ő így játszik vele:/
Hajrá drága nagyi, illik nem illik ilyen ebben az esetben nincs:-) Játsz vele, meghálálja! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!