Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogyha egy...

Szerintetek, hogyha egy nagymama a szőnyegen játszik a kisunokájával?

Figyelt kérdés
Nagyon eleven a kisunokám,mászik,körbejárja a butorokba kapaszkodva a lakást.Minden nap megyek hozzájuk,viszem az ebédet, míg az anyuka ebédel, én leülök a szőnyegre és ott hatalmasat játszunk.Mindig nagyokat alszik utána. Szerintetek illik egy nagyinak úgy játszani?Mindig nagy örömmel vár és tudja,hogy mi mindenféle játékot játszunk.Boldog vagyok,hogy újra önfeledt játékba merülhetek és nem hagyom,hogy idegesség,stressz beárnyékolja a boldogságomat.

#nagyijáték
2012. máj. 18. 08:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

19-es: sajnos nem minden nagymama ilyen.

Az én anyám ránk se néz,ezeréve rossz a kapcsolatunk,párom anyukája annyit "játszik" a gyerekkel,hogy járókába teszi,leül mellé a székre,és elé teszi a játékot,hogy játszál.

2012. máj. 18. 11:05
 22/27 anonim ***** válasza:
Nagyon jó nagymama és anyós lehetsz, szerencsés a menyed. :) Örülnék, ha majd az én szüleim vagy a barátomé ilyenek lennének, de ők, főleg a barátom szülei, nagyon megkeseredettek, életuntak.
2012. máj. 18. 11:39
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
20as vagyok miért lettem lepontozva?
2012. máj. 18. 11:55
 24/27 anonim ***** válasza:
Ez az, amire itt nem fogsz választ kapni, mert annak kellene megválaszolnia, aki lepontozott.... Azok meg általában gyávák, nem merik vállalni.
2012. máj. 18. 11:56
 25/27 anonim ***** válasza:

Engem is lepontoztak :)

Én elhiszem, hogy nem a jóságról vagy a nem jóságról szól, de mindenki máshogy köze-ti meg a kérdés. Ha menyként közelíteném meg ahogy Te, akkor biztos, hogy ugyanazt írnám amit Te, hisz az én anyósom pont olyan amit leírtál. Ő ha főz egy kis vizet akkor 4 hétig hálelujját kell mondani, és térdre borulni annak aki látja.

De én lányként közelítettem meg. Én a lánya helyébe képzeltem magam a kérdezőnek, és más a perspektíva.

Meny szemszögből bizony lehet hogy szurkálódnék kicsit, de soha nem gyülölködnék.

2012. máj. 18. 13:00
 26/27 anonim ***** válasza:
az én anyukám két monoklival a szemével jött haza éjszakázás után, és nem foglalkozott az unokájával (unokahúgom), mert inkább berúgott :( bár ő is a szőnyegen játszana, ez egy mama dolga :)
2012. máj. 18. 13:51
 27/27 anonim ***** válasza:
hááát, ha elég rendesen berúg, akkor ő is fog a szőnyegen hemperegni... :)
2012. máj. 18. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!