Szerintetek, hogyha egy nagymama a szőnyegen játszik a
kisunokájával?
#nagyijáték
Én örülnék ha párom anyja igy játszana a kicsivel,1 éves,de a játék kimerül abban hogy üljön szépen az ölében és fogja a plüssmackót.(2 percet se bir ki igy)
2012. máj. 18. 08:54
Én is valamit látok a háttérben amit nem írtál le. Mintha megerősítésre vágynál....
Elmondod?
Anyukám és anyósom is leül a földre a lányomhoz és játszanak. Mindent csinálnak együtt. Igaz Ő már 4 éves, de egész kiskorától így van. Ha csak ez volt a kérdés lényege, akkor igen, illik. :)
2012. máj. 18. 08:57
13/27 A kérdező kommentje:
Egyébként a menyem az anyuka.Nagyon jó viszonyban vagyunk,azt mondja,hogy neki nincs még olyan sok ötlete a játékhoz,mint nekem.Egyébként a főzés nálunk történik.Gyakran mondom neki,hogy ha letette a kicsit pihenjen ő is amikor van rá alkalma. Nincs semmi a háttérben,csak azért írtam le,hogy másoknál is igy történik a játék és nem csak úgy,hogy a járóka mellé ülök és ott gügyögök neki?
ja, tehat azt szeretned, ha leirnan, hogy jobb anya vagy mint a menyed, aki csag gugyog a jaroka melett, es munka utan lepihen. te bezzeg.
Mondd csak a fiaddal amikor dolgoztal hogy volt??csuszkaltal orakig a foldon vele munka utan, vagy a nagyi csinalta ezt?
2012. máj. 18. 09:11
Igen, nálunk is így zajlik :-)))
7 hónapos a lányom, még csak kúszik és mászni tanul, de nagyon szereti ha valaki ott ül mellett, mondókázik neki vagy énekel, ha átmászhat valaki lábán.
2012. máj. 18. 09:12
Ha csak ennyi, akkor igen, így zajlik a játék. Mint ahogy írtam is, hogy anyukám és anyósom is bárhogyan eljátszik a lányommal, akár a földre is fekszenek, ha a "kisasszony" azt kéri. De ugye Ő már 4 éves.
2012. máj. 18. 09:23
17/27 A kérdező kommentje:
A 14-es hozzászólónak írom, szó sincs arról,amit írtál. Nem kell kiforgatni a szavakat.Én pusztán csak arra voltam kíváncsi,hogy első unokánk,nagyon szeretem a gyerekeket és szoktak-e más nagyik is igy játszani. Nem kell mindjárt keresni,mert biztosan azért kérdezem,mert a menyemről van szó. Ha a lányomról lenne szó akkor is pont így viselkednék,viselkedek majd.Semmi hátsó gondolat. A rossz indulatúak kíméljenek a kekeckedő válaszukkal.
Tele vannak az emberek jósággal.
2012. máj. 18. 09:47
Itt nem a jóságról vagy a gonoszságról szól a történet, hanem a nagymama leírt egy tök természetes dolgot, amit minden nagymama csinál az unokájával (jó esetben!)és most ő szeretne ezért mennybe menni. Ennyi. Ja, és még meg is sértődik, ha valaki kérdez vagy nem dicsőíti.
2012. máj. 18. 10:11
Ilyen egy jó nagyi, aki játszik is az unokával. Mostanság rengeteg besavanyodott "vénasszonyos" nagymamát látni, akiknek nincs türelmük játszani. Az én nagymamám is sokat játszott velem, támogatta a fantázia világomat, hagyta, hogy gyerek legyek, aztán mindig mentünk kirándulni, mindig volt mit csinálni.
Az ilyen nagymama egy kincs, ne is változz meg!
2012. máj. 18. 10:39
Kapcsolódó kérdések: