Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogyha egy...

Szerintetek, hogyha egy nagymama a szőnyegen játszik a kisunokájával?

Figyelt kérdés
Nagyon eleven a kisunokám,mászik,körbejárja a butorokba kapaszkodva a lakást.Minden nap megyek hozzájuk,viszem az ebédet, míg az anyuka ebédel, én leülök a szőnyegre és ott hatalmasat játszunk.Mindig nagyokat alszik utána. Szerintetek illik egy nagyinak úgy játszani?Mindig nagy örömmel vár és tudja,hogy mi mindenféle játékot játszunk.Boldog vagyok,hogy újra önfeledt játékba merülhetek és nem hagyom,hogy idegesség,stressz beárnyékolja a boldogságomat.

#nagyijáték
2012. máj. 18. 08:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én örülnék ha párom anyja igy játszana a kicsivel,1 éves,de a játék kimerül abban hogy üljön szépen az ölében és fogja a plüssmackót.(2 percet se bir ki igy)
2012. máj. 18. 08:54
 12/27 anonim ***** válasza:

Én is valamit látok a háttérben amit nem írtál le. Mintha megerősítésre vágynál....

Elmondod?

Anyukám és anyósom is leül a földre a lányomhoz és játszanak. Mindent csinálnak együtt. Igaz Ő már 4 éves, de egész kiskorától így van. Ha csak ez volt a kérdés lényege, akkor igen, illik. :)

2012. máj. 18. 08:57
 13/27 A kérdező kommentje:
Egyébként a menyem az anyuka.Nagyon jó viszonyban vagyunk,azt mondja,hogy neki nincs még olyan sok ötlete a játékhoz,mint nekem.Egyébként a főzés nálunk történik.Gyakran mondom neki,hogy ha letette a kicsit pihenjen ő is amikor van rá alkalma. Nincs semmi a háttérben,csak azért írtam le,hogy másoknál is igy történik a játék és nem csak úgy,hogy a járóka mellé ülök és ott gügyögök neki?
2012. máj. 18. 09:07
 14/27 anonim ***** válasza:
63%

ja, tehat azt szeretned, ha leirnan, hogy jobb anya vagy mint a menyed, aki csag gugyog a jaroka melett, es munka utan lepihen. te bezzeg.

Mondd csak a fiaddal amikor dolgoztal hogy volt??csuszkaltal orakig a foldon vele munka utan, vagy a nagyi csinalta ezt?

2012. máj. 18. 09:11
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nálunk is így zajlik :-)))

7 hónapos a lányom, még csak kúszik és mászni tanul, de nagyon szereti ha valaki ott ül mellett, mondókázik neki vagy énekel, ha átmászhat valaki lábán.

2012. máj. 18. 09:12
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ennyi, akkor igen, így zajlik a játék. Mint ahogy írtam is, hogy anyukám és anyósom is bárhogyan eljátszik a lányommal, akár a földre is fekszenek, ha a "kisasszony" azt kéri. De ugye Ő már 4 éves.
2012. máj. 18. 09:23
 17/27 A kérdező kommentje:
A 14-es hozzászólónak írom, szó sincs arról,amit írtál. Nem kell kiforgatni a szavakat.Én pusztán csak arra voltam kíváncsi,hogy első unokánk,nagyon szeretem a gyerekeket és szoktak-e más nagyik is igy játszani. Nem kell mindjárt keresni,mert biztosan azért kérdezem,mert a menyemről van szó. Ha a lányomról lenne szó akkor is pont így viselkednék,viselkedek majd.Semmi hátsó gondolat. A rossz indulatúak kíméljenek a kekeckedő válaszukkal.
2012. máj. 18. 09:29
 18/27 anonim ***** válasza:
Tele vannak az emberek jósággal.
2012. máj. 18. 09:47
 19/27 anonim ***** válasza:
71%
Itt nem a jóságról vagy a gonoszságról szól a történet, hanem a nagymama leírt egy tök természetes dolgot, amit minden nagymama csinál az unokájával (jó esetben!)és most ő szeretne ezért mennybe menni. Ennyi. Ja, és még meg is sértődik, ha valaki kérdez vagy nem dicsőíti.
2012. máj. 18. 10:11
 20/27 anonim ***** válasza:
39%

Ilyen egy jó nagyi, aki játszik is az unokával. Mostanság rengeteg besavanyodott "vénasszonyos" nagymamát látni, akiknek nincs türelmük játszani. Az én nagymamám is sokat játszott velem, támogatta a fantázia világomat, hagyta, hogy gyerek legyek, aztán mindig mentünk kirándulni, mindig volt mit csinálni.

Az ilyen nagymama egy kincs, ne is változz meg!

2012. máj. 18. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!