Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Erre mit lépnétek?
Huszár az F7-re.
Na és most komolyan. Véleményem szerint ez nagyon rossz döntés volt, a közeljövőben ne számíts vele kapcsolatban semmire. Legalábbis nálam így működik.
Egyébként most elmondok valamit a lányoknak, lehet, hogy új dolog lesz, de ez a féltékennyé tevés sokkal-sokkal kevesebbszer működik, mint ahogy gondoljátok. Úgy 100-ból 5-ször.
Azzal sokkal többre mentek, ha mosolyogtok, és nyitottak vagytok a fiú felé, mintha adjátok az elérhetetlent. Csak ahogy írtam, kb. 100-ból 5 olyan hülye van, aki olyan vonat után fut, ami nem fogja felvenni. A többi másik vonatot keres.
Én is voltam hasonló helyzetben. Elhívtam egy lányt randira, örültem, mint állat, randi előtti este kitette, hogy kapcsolatban. Kiderült, hogy aznap jött össze valakivel, és igazából csak én gondoltam randinak a dolgot. Elmondhatom neked, hogy nem úgy éreztem, hogy ő innentől jobban kellene nekem. Inkább néztem másfele. És azt hiszem már szakítottak, de én már még egyszer nála nem fogok próbálkozni.
Szóval lehet, hogy a fiú abba az 5-be tartozik, de ha én lennék az, engem buktál volna. Ahogy szerintem a fiúk nagy részét. Szerintem baromság volt, de mindegy, legalább tanultál belőle.
eezt elba....aaasztad,hogy fogod kimagyarázni nekei ezt ?????
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!