Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit lépnétek? Lányok ilyenkor mit vártok?
Tehát van egy lány, aki tetszik, beszélgettünk meg ilyenek, és kiderült hogy amíg ismerkedtünk randizott még más srácokkal és szerintem most is több vasat tart egyszerre a tűzbe. Amikor látta h ledöbbentem persze mondta, hogy semelyikkel sem jött össze semmi stb., de mégis...
Mit csináljak? Érdemes rá hajtani vagy hagyjam a francba? Nem vagyok féltékeny típus, ezért ha azt mondta volna hogy csak barátokat akar szerezni még azt is elfogadtam volna, de ő konkrétan pasizott.
Ma beszélek vele talán, mit mondjak neki? Érdemes vele egyáltalán találkoznom, mert hajlok felé, hogy inkább nem keresem többet.
Miért ne ismerkedhetne más fiúkkal?! Nem a tiéd, Kapcsolatot akar, keresi a megfelelőt. Ez teljesen normális. Menj el vele randizni, mert csak úgy van esélyed. Ha tényleg szeretnél vele lenni. Szerintem gyáva dolog elfutni a konkurencia elől.
21F
ez a szitu volt nálunk is, én kitartottam mellette.
pár hét múlva meg simán elküldött a p.csába. a mai napig nem hevertem ki.. ha rögtön leléptem volna, nem szerettem volna így bele és most nem érezném magam ilyen szarul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!