Barátnőm nem akar össze költözni velem . Mit tegyek?
#25: Szomorú, ha te abból vonsz le következtetés a gondolkodásmódommal kapcsolatban, hogy én nem szívesen élnék faluban.
Édesanyám is így van ezzel, örült, hogy "kiszabadult" a kis faluból a városba, pedig ő már nem gyerek.
Én kész vagyok komoly kapcsolatra (sőt, szerintem ilyenben is élek), és nem a buli miatt nem bírnám a falut.
Itt, ha megkívánom éjszaka a csokit, csak fogom magam, és átugrom a fél utcára lévő éjjelnappaliba, ha az valamilyen oknál fogva zárva lenne, akkor pár percet sétálok, és ott van másik.
Persze, az is fontos, hogy itt vannak a barátaim, és meghalnék az unalomtól egy faluban. Ott van egy kocsma, 2 kisbolt, és ennyi. Könyvtár nincs, munkahelyi lehetőség általában nincs.
Nem mondom, hogy 60-70 éves koromra nem vágyom már nyugalomra, de addig maradok városi. És ha ez gyerekes, hát legyen az:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!