Barátnőm nem akar össze költözni velem . Mit tegyek?
Most jön a lepontozás, de én megértem a Kérdező párját. Soha nem költöznék faluba, maximum ideiglenesen, mondjuk fél-1 évre.
Én városi vagyok, és városi is maradok, nem bírom a csendet, én szeretem a szmogot, szeretek korán reggel a részeg fiatalok üvöltözésére kelni, a panelokat is imádom, még ha hallom is, mikor a szomszéd tüsszent.
A barátom faluban él, óránként ha van busz be a városba, egyszerűen szörnyű. Mi is távkapcsolatban élünk, én a hétvégéket ott töltöm nála, ami jó, mert akkor úgyis csak kettesben vagyunk. De ha a környező nagyvárosba megyünk bulizni, akkor hajnali 5kor megy az első vonat...
Igazából ha most kéne mennem, én mennék, utálom, hogy csak a hétvégéket töltjük együtt, szívesen élnék együtt a párommal. De azzal a feltétellel, hogy amint találunk albérletet meg melót máshol, rögtön megyünk. Hogy egy életet, vagy akár 1 évnél többet leéljek ott... abba belebolondulnék. 18L
elolvastam:)
A véleményemet ezzel együtt is fenntartom. Ha végképp nem kell neki az anyagi segítség, hanem a társaság kell, akkor meg semmi akadálya nincsen, hogy a kérdező költözzön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!