Barátnőm nem akar össze költözni velem . Mit tegyek?
Nem félre érted.
Nekem van itt egy házam ami sajnos rám maradt. De ha elmegyek 70 kilométerre lakni itt mi lesz a házammal . Nem vagyok lusta utazni legalábbis én. Szóval vagy meg marad a ház, de akkor meg kirabolhatják, vagy eladom. de akkor meg ha szét megyünk akkor nem marad semmim. így értem
Jó, akkor maradjatok úgy, ahogy most. Ennyi.
Aztán madj idővel vége lesz, már így is egyre kevésbé bírjátok ezt a távot, főleg ő.
fiatalabb is nálad??
Én tökre megértem, hogy nem akar költözni, hanem inkább el van veled lazábban, és amikor tud bulizik, bnőzik, nem pedig leköti magát egy háztartásba.
Épp ezt mondom. Nem szeret, nem ragaszkodik, nem érett egy komoly kapcsolatban.
Én érdekes már 22 évesen azon vagyok h hogy tudnék összeköltözni a párommal. Miért? Mert szeretem, ragaszkodom hozzá és készenállok egy komoly kapcsolatra. Nekem már nem a bulizás meg hasonlók a legfontosabbak hanem a párom.
Vagy elfogadod h nem vagy neki elég fontos v dobod
Azért nem akar költözni,mert gondolja, annyira komolyan ezt a kapcsolatot mint Te. És ahogy már írták is, valószínűleg kényelmesebb neki otthon.
És nem értem a te szavaidat sem:rád maradt a ház sajnos,meg az utcára kerülsz. Én nem annyira sajnálnám, ha rám maradna a ház. Ha te költözöl be a barátnődhöz,már ha ezt akarja, akkor is ki lehet adni a házat,vagy el lehet adni, és venni belőe valamit.
szerintem nem romantikára vágyik, hanem még egy kis szabadságra.
Ritka az olyan, mint a 22 éves válaszoló, aki követné a szerelmét.
Én ehhez túl sokat tapasztaltam sajnos, és már nem tudok ilyen szerelmes lenni még..d igen, 16-7 évesen max kb még én is álmodoztam olyanról.
Most meg nem vagoyk rá érett, ahogy sokan ennyi idősen (24) mások sem. Kérdező igen, akkor már itt el lehet gondolkodni.... ha kiderül, hogy csaj sem, és mások az elképzelések....De neked nem értem, miért fontos ez ennyire...23 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!