Én költözni akarok, ő hallani sem akar róla. Mi lesz így?
Ha én áldozatot hozok érte, ő is hozzon áldozatot értem.
Na ez az amire nem lehet kapcsolatot alapozni. Az nem kapcsolat, csak csereüzlet.
Nem hiszem hogy a mai helyzetben ott lehetne hagyni 1 melót még ha nincs bejelentve akkor se. Mi a biztosíték hogy ott talál melót
Hol fogtok lakni, hogy éltek meg ha nektek csak diákmelód van?
Hasonló helyzetben vagyunk mi is. Párom utálja a vidéket, mert rossz emlékei vannak. Ő mindenáron a fővárosban akar lenni, én viszont hazamennék a szülőfalumba, ahol szüleim után megvan még örökségben a szülőház. Tök üres, nagy kecó. Én is csak miatta vagyok itt, bármikor hazamehetnék, munka is lenne, a cég, ahol mindketten dolgozunk, egy másik üzemet tart fenn szülőfalumtól 20km-re.
Én mondtam neki, hogy fogadja el, én menni FOGOK. Akár jön velem, akár nem. Bár megegyeztünk, ha a gyerekünk iskolás kort ér, akkor legkésőbb dönt arról, hogy mi legyen. Viszont tény és való, én nem fogom megmásítani az akaratomat érte. Nem tudnék nyugodtan élni, ha a fővárosban kellene gyereket nevelnem. Nem tudom elképzelni. Megbolondulok attól is, ha belegondolok, hogy egyedül jön haza iskolából... Ez van. Még azzal is ki tudok egyezni, hogy egy környékbeli faluban (min. 15 km-rel odébb) egy ház, de... városban nem.
Mielőtt döntesz, és mielőtt én is döntök, fel kell tennünk magunknak a kérdést: mennyit ér neked ez a kapcsolat? Mi a fontosabb, a jelenlegi boldogság, vagy a hosszútávú megélhetés, előrehaladás? Egy pasiért ne add fel az álmaidat, céljaidat, mert nem éri meg.
És tényleg kérdezd meg, miért nem szeretne leköltözni. És ne akard eközben meggyőzni, csak hallgasd végig és gondolkodj el azon, amit mond... mert talán van mód arra, hogy megmásítsd sok türelemmel, apró lépésekkel az elképzeléseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!