Anyu mindenáron szerepeltetni akar, de én nem akarok, nem is vagyok tehetséges semmiben. Hogy értessem meg vele?
Tudom, furán hangzik, de azt akarja, hogy híres legyek. De pl. se énekelni nem tudok valami jól, se színészkedni. Ja, meg hogy legyek műsorvezető, mert szép vagyok. De én az se akarok lenni. Mindig el akar küldeni castingokra, de sosem megyek el. Kicsit már zavar a dolog. Amúgy ne értsétek félre, nekem van a legjobb anyukám, nagyon szeretem, csak nem akarok meghallgatásokra járni, meg nem akarom, hogy "felfedezzenek". Hogy értessem meg vele?
16/L
Szépen leülsz és elmodod neki, hogy tudod, hogy számára te vagy a legszebb és legokosbb, de TE EZT NEM AKAROD csinálni. És ne rajtad akarja megélni, ami NEKI nem jutott ki anno (figyelem, hirnév). Ez nem az ő élete, hanem a tiéd, hadd csináld azt, amit te szeretnél.
Szépen, nyugodtan. Aztán megköszönöd, hogy meghallgatott és otthagyod, hadd gondolkozzon...
Ezek anyukád vágyai, csak mivel ő már öreg ehhez, rajtad akarja kiélni. Mert ha reflektorfénybe kerülnél akkor előbb utóbb ő is...
Mondd meg neki, h. élte volna ki magát amikor fiatal volt, ez a te életed, majd kezdesz vele amit akarsz.
Állj a sarkadra, mert soha nem fogják megérteni.
Én is szeretem anyukámat de simán a "képébe vágnám". Aztán majd megérti, hogy ez az én életem és nem az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!