Anyu mindenáron szerepeltetni akar, de én nem akarok, nem is vagyok tehetséges semmiben. Hogy értessem meg vele?
Tudom, furán hangzik, de azt akarja, hogy híres legyek. De pl. se énekelni nem tudok valami jól, se színészkedni. Ja, meg hogy legyek műsorvezető, mert szép vagyok. De én az se akarok lenni. Mindig el akar küldeni castingokra, de sosem megyek el. Kicsit már zavar a dolog. Amúgy ne értsétek félre, nekem van a legjobb anyukám, nagyon szeretem, csak nem akarok meghallgatásokra járni, meg nem akarom, hogy "felfedezzenek". Hogy értessem meg vele?
16/L
Ne haragudj, de szerintem jobban járnál, ha eljárnál ezekre a castingokra.
Persze ha nem vagy tehetséges, akkor úgysem fognak fölvenni. Viszont fejlődsz az emberek előtt való szereplésben.
Én soha nem voltam egy színpadra való ember, mégis rengeteget szerepeltem. Ennek nagyon érzem az előnyét, egyetemen is rengeteg olyan helyzet van, amikor meg kell nyilvánulni emberek előtt, és a munkában is adódik ilyen. Csak ezeknek sokkal nagyobb a tétje.
Látom az évfolyamtársaim, hogy nagy részük képtelen kiállni a csoport elé és összefüggően beszélni valamiről, pedig ez nagyon fontos.
Az a lényeg, hogy a castingokból te nagyon sokat profitálhatsz, ami később előnyödre válik. Ezért szerintem nem árt, ha elmész néha. Soha nem tudhatod, hogy amit megtanulsz ezekben a helyzetekben, az hol fog segíteni téged.
Plusz idővel anyukád is el fogja fogadni, hogy nem sikerült, és nem lesz ilyen vita köztetek.
+1 az eddigi hozzászólásokhoz
sztem ülj le és gondold végig mégegyszer az itt leírtakat
nem, nem neveletlen vagy, hanem anyuci kis tündi-bündi h**lye gyereke, de lesz*rom hallod, ANYÁD irányítja a te életedet, míg meg nem hal...te meg majd akkor eszmélsz fel, hogy basszus elcseszte az egész életemet az, hogy neki próbáltam megfelelni, az ő döntései alapján alakult az életem, nem úgy, ahogy én akartam...
Lehet, hogy nyers vagyok, vagy bunkó, de úgy gondolom te nem látod át a saját helyzetedet....és ha egyszer nem hallgatod meg mások tanácsát, ne kérj itt tanácsot, hiszen mi 2-3 sorból nem tudhatjuk milyen a te életed...
Szerintem ti nagyon bunkók vagytok! vagyis biztos 1 ember válaszolgat így..hát megvan a véleményem.
Kérdező: Te egy nagyon értelmes lány lehetsz a fogalmazásodból ítélve. Kevés az ilyen 16 éves, aki ilyen választékosan, szépen fogalmaz meg egy szöveget. Én azt gondolom, anyukád szeretné, hogy a tehetségedet (mert 100%, hogy nem vagy buta lány) megmutasd másoknak és nem akarja, hogy elkallódj. Ha lámpalázad van, biztos vagyok benne, hogy ismétlés, azaz többszöri eljárkálás castingokra lesz a megoldás. Egy idő után már nem is fogsz izgulni. Szerintem akarod te ezt, csak félsz szerepelni és így bebeszéled magadnak, hogy felesleges is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!