Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu mindenáron szerepeltetni...

Anyu mindenáron szerepeltetni akar, de én nem akarok, nem is vagyok tehetséges semmiben. Hogy értessem meg vele?

Figyelt kérdés

Tudom, furán hangzik, de azt akarja, hogy híres legyek. De pl. se énekelni nem tudok valami jól, se színészkedni. Ja, meg hogy legyek műsorvezető, mert szép vagyok. De én az se akarok lenni. Mindig el akar küldeni castingokra, de sosem megyek el. Kicsit már zavar a dolog. Amúgy ne értsétek félre, nekem van a legjobb anyukám, nagyon szeretem, csak nem akarok meghallgatásokra járni, meg nem akarom, hogy "felfedezzenek". Hogy értessem meg vele?

16/L

2010. dec. 2. 15:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Menj el egy castingra, rontsd el, és előbb-utóbb békén hagy.
2010. dec. 2. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!