Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én költözni akarok, ő hallani...

Én költözni akarok, ő hallani sem akar róla. Mi lesz így?

Figyelt kérdés
Vissza szeretnék költözni a szülővárosomba, de a vőlegényem nem hajlandó rá, sőt még idegesíti is ha felhozom a témát. Itt viszont csak tönkreteszem magam lelkileg, nem bírom. Továbbá, ha én csak miatta vagyok itt, akkor ő miért nem képes áldozatot hozni értem?
2012. jún. 9. 23:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Minden előttem szólónak igazat adok, mert mindegyiküknek igaza van! Meg kell beszélnetek! És kettőtöknek kell meghozni a döntést. Milyen messze laknak a szüleid?
2012. jún. 10. 05:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, amit írtál, hogy nem hajlandó beszélni a témáról. Ha nem tudtok rendesen megbeszélni egy problémát, ami mindkettőtöket érint, akkor lehet, hogy nincs is értelme együtt lenni. Egy párkapcsolatban a problémákat közösen kellene megoldani, nem elzárkózni előlük az egyik félnek, hogy a másik egyedül szenvedjen a maga bajával. Ha most ez van, én egész biztos vagyok benne, hogy nem fogtok tudni hosszabb távon együtt élni, mert ha pl. egyszer kicsit romlani kezd a kapcsolatotok, nem fogjátok tudni megmenteni, szakítani fogtok inkább. Inkább lépj ki ebből az értelmetlen kapcsolatból!
2012. jún. 10. 06:11
 13/16 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen kapcsolatom. szerettük egymást, de ő vidéken akart élni, az úgymond szülőfalujában, nekem meg volt egy lakásom pesten, evidens, h inkább külön élek a szülőktől, ha már van lehetőség.

szakítottunk. azóta ő megnősült, lett gyerekük, ott vannak anyuka nyakán a faluban.

nekem lett egy párom, akivel maximálisan ugyanazok az igényeink lakóhely, élettér szempontjából, tehát összeköltöztünk a közös lakásunkba, és élünk vígan :D

a lakáskérdés nagyon sarkalatos pont egy kapcsolatban, szóval döntésre kell jutnod, akármennyire is fáj. inkább most, mintsem elpazarold az idődet és 30 évesen, amikor már rég családod lehetne, ott toporogsz egy olyan helyzetben, ahol nem érzed jól magad.

2012. jún. 10. 13:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Amúgy 3 és fél éve vagyunk együtt, 3 éve költöztünk össze. A szüleim 250 km-re laknak Pesttől.
2012. jún. 10. 20:32
 15/16 anonim ***** válasza:
menj egyedül. ha utánad megy,akkor van közös jövőtök,ha nem,nem. senki sem kényszerítheti a másikat arra h megnyomorodjon az élete. te így vagy boldog,ő úgy.
2012. jún. 13. 17:00
 16/16 anonim ***** válasza:
bár én mehetnék el innen!! de sokan vannak kaik pont pestet imádják. én ha tehetném falun laknék az tuti. menj és tedd magadat boldoggá,ő meg saját magát
2012. jún. 13. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!