Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 37 éves vagyok, anyámmal élek...

37 éves vagyok, anyámmal élek és segédmunkásként dolgozom. Szánalmas vagyok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 10:40
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

30:

Ja, csak mesében keres egy segédmunkás 100-120 ezer Ft-ot, talán jó esetben a minimálbért (nettó 65 ezer Ft) megkapja és nem részmunkaidőre van bejelentve, szóval még súlyosabb a helyzet, mint mondod, tényleg semmi esélye nem lehet elköltözni.

2012. szept. 24. 13:27
 42/50 anonim ***** válasza:
Nekem van egy rokonom, akinél ugyanez a helyzet, csak anyuka-leánya él együtt. A lány 35 körül lehet, egy gyárban dolgozik minimálbérért, néha alkalmi munkák a faluban, az anyuka évek óta munkanélküli, amúgy nyugdíj közelében lenne.
2012. szept. 24. 13:29
 43/50 anonim ***** válasza:
Egyébként jó pénz valaki szerint a 100-120 e ft/hó?Minőségi élelemre lenne ez elég.Normális országokban ez a hetibér,még egy segédmunkásnak is.
2012. szept. 24. 13:50
 44/50 anonim ***** válasza:
Miért nem tanulod ki a szakmát és maszekolsz mellette, sok ismerős csinálja ezt és családjuk is van.
2012. szept. 24. 15:20
 45/50 anonim válasza:
100%
Az jobban hangzott volna,ha úgy írod,hogy az anyád él veled,és nem te az anyáddal:D De ezt nem is értem,hogy mi lenne ebben a szánalmas?
2012. szept. 24. 19:24
 46/50 anonim ***** válasza:

" ma 12:04

Ahhoz nem kell gazdag családban felnőni,hanme tudatossan kell alakítani az életünket és bármely nehéz az út de elindúlni hogy élhessük a saját életünket ehyogan tudjuk.És nem arra hiatkozni hogy én csak egy segédmunkás vagyok,és legfőképpen nem arra hogy nem gazdag családban nőtt fel valaki..szánalmas...akkor a lakkosság 80%-a magyarországon mondhatná ezt hogy mert én nem gazdag családban nőttem fel és akkor nekem már nem kell semmit azért hogy önálló életet alakítsak ki.A harcok és a kudarc viszi elöbbre az embert és így fejlődik a személyíség,ha ennek nem hagysz utat akkor önmagadat csapod be és félsz az élettől és a kihívásoktól..

A válasz 48%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.

# 34/45 ma 12:42 Privát üzenet

ma 12:04

Én sem gazdag családból származom,egy átlagos családból ahol néha voltak anyagi gondok,bár nem éltünk rosszul de nem is éltünk nagy lábon.Én 18 évessen kezdtem el dolgozni,mellette 3 iskolát megcsináltam a saját pénzemen,plusz egy nyelvet is megtanultam,Pedig 70 ezer ft-ot kerestem,ha már otthon lakik valaki ennyi időssen akkor legalább fejlessze magát,tanuljon szakmákat hogy biztosabb jobb munkát találhasson.Vagy gyűjtögessen legalább hogy anyuci szoknyája mellőle letudjon szakadni.Az ilyen férfiakat szokta csernus doktor bácsi puha pö.csnek nevezni..

A válasz 50%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad"

Érdekes, itt még teljesen ellentétes állásponton voltál: ma 12:04

Ahhoz nem kell gazdag családban felnőni,hanme tudatossan kell alakítani az életünket és bármely nehéz az út de elindúlni hogy élhessük a saját életünket ehyogan tudjuk.És nem arra hiatkozni hogy én csak egy segédmunkás vagyok,és legfőképpen nem arra hogy nem gazdag családban nőtt fel valaki..szánalmas...akkor a lakkosság 80%-a magyarországon mondhatná ezt hogy mert én nem gazdag családban nőttem fel és akkor nekem már nem kell semmit azért hogy önálló életet alakítsak ki.A harcok és a kudarc viszi elöbbre az embert és így fejlődik a személyíség,ha ennek nem hagysz utat akkor önmagadat csapod be és félsz az élettől és a kihívásoktól..

A válasz 48%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.

# 34/45 ma 12:42 Privát üzenet

ma 12:04

Én sem gazdag családból származom,egy átlagos családból ahol néha voltak anyagi gondok,bár nem éltünk rosszul de nem is éltünk nagy lábon.Én 18 évessen kezdtem el dolgozni,mellette 3 iskolát megcsináltam a saját pénzemen,plusz egy nyelvet is megtanultam,Pedig 70 ezer ft-ot kerestem,ha már otthon lakik valaki ennyi időssen akkor legalább fejlessze magát,tanuljon szakmákat hogy biztosabb jobb munkát találhasson.Vagy gyűjtögessen legalább hogy anyuci szoknyája mellőle letudjon szakadni.Az ilyen férfiakat szokta csernus doktor bácsi puha pö.csnek nevezni..

Érdekes, itt még egész máshogy álltál a dolgokhoz: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. szept. 24. 19:58
 47/50 anonim ***** válasza:
Bocsánat, valamiért duplán másolta be.
2012. szept. 24. 19:58
 48/50 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon jó barátom! 38 éves az anyukájával lakik, és nem dolgozik..! Néha ha behívják közmunkára annyi neki a meló! Sajnos neki elég nagy elvárásai vannak a nőkkel kapcsolatban és a testsúlya is elég előnytelen.. és azt is elmondta, hogy ha lenne neki egy kapcsolata nem tudna elköltözni otthonról a megszokott zugától, környezetétől..! Ne haragudj de téged is így tudlak elképzelni, és az a véleményem, hogy te ott fogsz megöregedni! De ne legyen igazam! Azért sok szerencsét!!
2013. nov. 2. 13:18
 49/50 anonim ***** válasza:

A nők szemében igen,sajnos :O

Sajnos azt kell mondjam,hogy nem fognak veled szóba állni,tehát ne legyenek igényeid nők terén max egy olyan lány fog veled leállni aki senkinek sem kell a kutyának sem.

De egy jobb nő átlép rajtad.

Két dolgot tehetsz így maradsz de akkor se nő se szex se egzisztencia.

2.Kitanulsz egy szakmát profi leszel benne és sikeressé válsz = jobbnál jobb nők,és életminőség.

2014. jan. 6. 17:20
 50/50 anonim válasza:
Most is?
2022. júl. 15. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!