37 éves vagyok, anyámmal élek és segédmunkásként dolgozom. Szánalmas vagyok?
ma 11:08
Nyílván munkahelyet kellene..de én ismerek olyan segédmunkást aki évek óta az és havi 120-130 ezret zsbre vágja havonta.Nem mellesleg a segédmunkás lehet gyári segédmunkás is és vanna olyan gyárak ahol simán megkeresik a 120 ezret..nem egy ismerősöm van és még is van lakása és családjja neki.Pedig ő is egy segédmunkás egy gyárban,még is ott van 5 éve..meg rajta kívűl még több ezer ember aki ebből él,mert mondjuk nincs más.Az ilyen ember életképtelen ennyi..ha valaki 37 évessen az anyjánál van ott valami nem kóser és valami hiba van a készülékben,és ezt nem lehte munka jellegére fogniEz csak magyarországon divat..
ma 10:59 vagyok!!
Hiába pontoztatok le!Kinek kell egy 37 éves férfi aki az anyjával lakik?A legtöbb nőben felmerülne több kérdés ezzel kapcsolatossan szerintem..az hogy valaki segédmunkás az nem jelent semmit,de az sokat hogy az anyjával él.Elég kevés olyan nő akad szerintem aki ezt díjjazná.
Nem vagy szánalmas szerintem. Se azért, mert anyukáddal laksz, se azért, mert segédmunkás vagy. Nem kéne mindenkit lehurrogni, aki az anyjával él... Arra nem gondoltatok esetleg, hogy a kérdezőnek (meg sok másnak is) mondjuk idős- beteg édesanyja van, és minden téren segíteni támogatni kell? Mert ha ez a szituáció, inkább az lenne a szánalmas, ha magára hagyná az illető a beteg édesanyját (nyilván ő se hagyott téged magadra, amikor gyerekként beteg voltál...)
Ezzel az egész szituációval csak az a baj, hogy neked így nem jó... Viszont akkor tenned kéne valamit, hogy jobb helyzetbe kerülj. Valami tanfolyam, vagy nézel valami új munkalehetőség után, hátha kifognál valami jobbat. Ha beleragadsz a helyzetedbe és csak siránkozol, hogy így nem jó, de nem teszel semmit, akkor az szánalmas...
Nők terén meg csak azt tudom mondani, hogy vedd sorra, hogy milyen tipusú nőket próbáltál eddig felszedni. Kemény lesz, de tényt közlök: egy jól szituált, saját egzisztenciával rendelkező, esetleg vezetőbeosztásban dolgozó, képzett nő jó eséllyel nem fog veled párkapcsolatot létesíteni... (ha csak nem nagyon szerelmes az illető, vagy nincs valami extra a személyiségedben, ami másban nincs, de valljuk be kicsi rá az esély). Ezt azért írom, hogy a hozzád hasonló nők körében válogass, akkor rengeteg csalódástól megkíméled magad, és a hozzád hasonló szituációban élő nőknek semmi kifogása nem lesz, se a segédmunkás állásoddal, se azzal, hogy az anyukáddal laksz. Viszont ha mindenáron jobban szituált nőt akarsz magad mellé, akkor tegyél azért, hogy legalább közel egy szinten legyetek, és akarjon veled lenni...Mert valljuk be 37 évesen nem vagy már tini. Ilyen korban pusztán a két szép szeméért már senkivel se lehet együtt lenni... Tehát tanulj, próbálj új munkahely után nézni, vállalj másodállást stb...
Az miért annyira más, amikor az ifjú pár beköltözik anyósékhoz, mint amikor egy 37 éves férfi az anyjával él?
Nem írta senki, hogy anyuci pici fia és ki van nyalva a feneke.
ma 11:20
Igen de te nő vagy és 30 éves!!Ha egy férfi az anyjával lakik 37 évessen az gáz,nekem abból az jön le hogy életképtelen és a probléma megoldó képesség az egyenlő a nullával és nem utolsó sorbab egy elkényeztetett kényelmes ember,akit nem tudsz onnan kimozdítani.Te nőként bármikor találsz egy pasit.De egy férfi legyen annyira önálló hogy akár egyedül is megállja a helyét anyuci nélkül 37 évessen.És ne a munka jellegére fogja azt hogy az anyjánál lakik.Egy nő egy ilyen férfiban nem fogja meglátni a potenciális apa vagy férfi jelőltet..
Tételezzük fel optimális esetben , hogy a kérdező keres 100-120Ezer forintot. Ha elmegy albérletbe akkor az olyan 30-40Ezer Ft, plusz rezsi, kaja...És akkor még nem vett magának se ruhát,semmi extra igényű dolgot. Így esélye sem lenne félrerakni, hogy majd esetleg új életet kezd máshol! Habár hozzáteszem nem 37 évesen kell ezt elkezdeni. Persze lehet találni mindig kifogást, hogy miért lakik anyukával ennyi idősen, de a dolgok háttere mögé is nézni kellene...
Szerintem mielőtt más embereket lepontozunk és osztjuk itt feleslegesen az észt előbb gondolkodjunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!