Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 37 éves vagyok, anyámmal élek...

37 éves vagyok, anyámmal élek és segédmunkásként dolgozom. Szánalmas vagyok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 10:40
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
63%

Szanalomra melto az, aki kihasznalja a szuleit, eltartatja magat, s nemis akar dolgozni, bunozo eletmodot folytat pl., vagy az ivokat latogatja napi szinten!

Ez igy normalis, mivel segitoen alltok egymashoz, ez inkabb tiszteletre melto!

2012. szept. 24. 11:01
 12/50 anonim ***** válasza:
32%

Igen, az vagy. Bár szánalmasabb szerintem, hogy valszeg igényed sincs lépni, fejlődni, mert ha lenne, már léptél volna.

Nem mellesleg, anyuci pici fiának lenni elég elrettentő bármelyik nőnek, a többi meg hab a tortán.

2012. szept. 24. 11:01
 13/50 anonim ***** válasza:
95%

Szégyennek nem szégyen!

De ha szeretnél rajta változtatni akkor még most tedd, mert harminc akárhány évesen könnyebb, mint 40-50 fele.(Persze akkor sem lehetetlen)

Külföldi munkában nem gondolkodtál? Amúgy van valami szakmád?

Ne add fel, még semmi sincs veszve!

2012. szept. 24. 11:03
 14/50 anonim ***** válasza:
85%

Nem vagy szánalmas, de nem kezdenék veled kapcsolatot.

Ha eddig nem léptél, nem tettél hogy előrébb juss, ezután sem fogsz.

2012. szept. 24. 11:03
 15/50 anonim ***** válasza:
50%
Semmi gáz.A zsenik mindig később bontakoznak ki.
2012. szept. 24. 11:06
 16/50 anonim ***** válasza:
93%
A gond az hogy ezért nem találsz magadnak nőt,mert így hogy 37 évessen anyukáddal laksz,ezt a legtöbb nő nem díjazza igazán.Felmerül a kérdés bennük hogy egy 37 éves férfi miért az anyjával lakik?Vagy azért mert életképtelen vagy mert egy kényelmes lusta disznó,vagy mert az anyja ilyen szinten tudja befolyásolni?A nők messziről kerülik az ilyen férfiakat és nem igazán díjazzák anyuci kedvencét,mert mindig anyuci lesz az előtérben és ő csak 2 helyen...Azzal hogy segédmunkás vagy semmi gond nincs,de én azt gondolom hogy 37 évessen anyucival lakni elég gáz..37 évessen az embernek munkájától független hogy mit dolgozik,önálló életet kellene élnie,ez a nők szemében hatalmas nagy mínusz és vszinü ezért nem találsz nőt magad mellé!Költözz el valahova és akkor elöbb fog egy nő betoppani az életedben,de egy 37 éves anyukánál lakó férfi nem éppen a nők álma..bocsi ha nyers voltam de ez a nagy helyzet..
2012. szept. 24. 11:06
 17/50 anonim ***** válasza:
57%

13-as vagyok!

Le lehet pontozni, de aki azt tanácsolta neki, hogy menjen albérletben annak csak gratulálni tudok...

Mégis miből abból, amit megkeres segédmunkából??? "Viccesek vagyok"

Nem azt mondom, hogy élete végégig lakjon anyukájával, de ellőbb a munkahelyén kellene változtatni aztán a lakás stb...

2012. szept. 24. 11:08
 18/50 anonim ***** válasza:
Akkor lenne szégyen, ha nem dolgoznál. Nézd a jó oldalát: ha majd összejössz egy lánnyal, legalább tudni fogod, hogy nem a pénzedért szeret. :)
2012. szept. 24. 11:10
 19/50 anonim ***** válasza:
egyátalán nem szégyen, attól lehetsz nagyszerű ember :)
2012. szept. 24. 11:10
 20/50 anonim ***** válasza:
17-es: ha így áll hozzá, mindig lesz valami kifogás hogy miért nem lép.
2012. szept. 24. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!